Meddig tűrnéd szó nélkül, hogy a bátyádat a felesége évek óta totál tönkreteszi lelkileg?
Különösen egy 50+-os palit!
Fhuu na jó, akkor lássuk.
Engem is úgy neveltek a szüleim hogy sporoljak, de van egy határ.
Mert mi értelme a sporolasnak ha aztán a félre rakott pénzt nem koltod el semmire?!
Mivel azt mondod hogy minden évben vesznek valamit plusz ezek szerint az asszony márkás ruhákban jár így gondolom jól élnek, nem a kenyérre valobol veszik a tv-t.
Nekem ez az egész úgy tűnik hogy adott egy család akik ha nem is gazdagok de átlagos színvonalon élnek viszont a ferj/tesó annyira a fogahoz veri a garast hogy az már kellemetlen a családnak.
Oké az nem szép ha tényleg mások előtt alázta a feleség, de ezt sem tudhatjuk hogy történt.
Pl az én nagybatyjam is megtehetné hogy vegyen magának egy inget mégis a múltkor egy szakadt ingben jelent meg az unokatestvérem ballagasan! És bizony elmondtuk neki hogy ez gáz!
Van egy egészséges átmenet a pénz szórás és a fillérbszas között.
És számomra egyszer se biztos ezek alapján hogy a nő lenne a pénz herdalo. Szerintem jócskán probléma van itt veled és a testvéred felfogasaval is.
Azon kívül ha tényleg ez a problémaja nem gondolod hogy ez már hamarabb kiütközött volna? Mert azt mondod hosszú ideje házasok már. Ha a pénzhez való hozzaallas gondot okoz akkor az már az első pár évben szetcseszné a házasságot.
Én is úgy gondolom hogy ha tényleg baja van akkor itt valami más a gond. Munkahelyi, egészségügyi vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!