Meddig tűrnéd szó nélkül, hogy a bátyádat a felesége évek óta totál tönkreteszi lelkileg?
#49 a kérdező szerinti hárpia nő. Már ha valóban az. Egy pillanatra feltételeztem hogy jogosan utalja a kérdező és arra írtam. Én úgy veszem ki ebből a katyvaszból, hogy valami mélyebb dolog is van itt a szárítógépnél, csak a kérdező nem képes kifejezni magát. Elvileg a nő megalázza és szidja a férjet.
Bár ki tudja, lehet csak a sárga irigység beszél a kérdezőből.
Én pedig még mindig nem értem, miért baj, ha papírszalvétába szendvicset csomagol és azt viszi munkába. Több, mint 20 éve dolgozom, azóta hordom én is papírszalvétában a szendvicset a munkahelyemre. Akkor is, amikor még egyedül laktam, meg most, feleség és család mellett is. Egyelőre nem lettem lelkibeteg tőle. :-)))
Sőt, elárulom, ha bárki megjegyzést tett volna erre, alighanem leugattam volna. Azt pakolok és azt tízóraizok, amit én akarok. Ne pofázzon bele ebbe senki!
De miért ciki ha valaki szendvicset csomagol? Nálunk is sokan teszik, én is.
Vagy az a menő, aki minden reggel 600 Ft-os szendvicset vesz a pékségben?
"Kicikizték, hogy papírszalvétába csomagolja a kajáját, amit szintén ő készít el."
Nem értem, itt szerinted baj, hogy ő készíti el?
Ha villanykörtét nem is tud becsavarni, legalább szendvicset tud csinálni :D
Amúgy én is szoktam papírszalvétába csomagolni szendvicset. Sokkal környezettudatosabb, mintha valami műanyag vacakba csomagolnám. Ha valaki szerint ez ciki, hát pont nem érdekel.
55. Basszus, köszi. Nem tudtam megfejteni mit akar :D
54. Nem ciki, de nem is tudjuk mit mondott az asszonyka. Mi is egyfolytában cikizzük egymást minden hülyeségért, aztán nagyon nevetünk.
53-ra:
Igen, értem, a lánya cikizte ki.
Nos, akkor a hiba egészen máshol van. Nem az a baj, hogy szalvétába szendvicset csomagol, hanem hogy olyan böszmét neveltek a lányukból, aki gúnyolódik az apján. Ez neki és a feleségének közös felelőssége!
Én el nem tűrném ezt a gyerekeimtől (a feleségemtől sem), de nem is tételezem fel róluk, hogy képesek lennének ilyenre.
Hát ha a sok megalázás és lelkibeteggé tétel közül pont az jutott eszedbe, hogy a szendvics miatt cinkelték, az nem sok minden.
Valami más esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!