Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Meddig tűrnéd szó nélkül,...

Meddig tűrnéd szó nélkül, hogy a bátyádat a felesége évek óta totál tönkreteszi lelkileg?

Figyelt kérdés
Nem szóltam bele soha, de a testvéremből a szüleim konkrétan papucsot neveltek. Főleg anyám. Én a húga vagyok, de ami megy évek óta, kezd nagyon durván idegesítő lenni számomra. Hozza-viszi munkába, amit kiejt a száján, annak úgy kell lennie, tudnám sorolni. Csendes gyilkos. Félek, hogy nálam egyszer szakad el a cérna, de akkor nagyon. Ha nem áll ki magáért, de látod, hogy szarrá ócsárolják, mit tennél a helyemben? (Merthogy elvileg semmi közöm hozzá, de a bátyámat sem akarom folyamatosan megalázva látni.) Lassan elfogy lelkileg...

2022. jan. 28. 15:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/133 anonim ***** válasza:
88%

“ Viszont egy társasházban élünk, látom, amit látok”

És beszélgettél erről a bátyáddal, hogy jól látod-e? A legmélyebb dolgokat valószínű csak az a két ember tudja, akik között zajlik.

És ha igazad is van, aki 50 évig élt papucsként, az nem fog hirtelen 180 fokos fordulatot venni és jól falhoz állítani az asszonykát, hogy innentől más idők jönnek. És egy dirigálós feleség se fog visszább venni.

2022. jan. 28. 16:23
 22/133 A kérdező kommentje:

Oké, akkor írok egy példát, ami hirtelen eszembe jut. Több százezres konyhaszekrény, szárítógép, bazi nagy tévé, minden hónapban más és más. Kifigurázza a lánya is, hogy képes szalvétába csomagolni kaját magának. Micsoda szégyen. Közben meg többet keres, mint a felesége. Papucs. Mert még egy villanykörtét sem tud kicserélni. Az én férjem bármit megcsinál. Járólap, csempézés, kerti dolgok.

De mint írtam, a testvérem!!!! Írjak indokot? Mégis mit? Nem jó neki, mert technikusi végzettséggel többszáz kilométert levezet. Nem hülye, csak alárendeli magát a megaláztatásnak.

EZT NEM BÍROM NÉZNI.

2022. jan. 28. 16:30
 23/133 anonim ***** válasza:
84%

Több százezres konyhaszekrény mint rettentő sok? Wtf? 😀😀 tisztában vagy te az árakkal?

A többit még próbálom értelmezni…

2022. jan. 28. 16:31
 24/133 anonim ***** válasza:
93%

Akkor menjél oda, mondd el a véleményed, aztán ez van, majd max. nem találkozol vele többet.

Ha a testvérednek megfelel a felesége és az, ahogy élnek, akkor tök mindegy, neked mi a véleményed róla. Lehet hogy a sógornő meg a te életedről van negatív véleménnyel, te mit szólnál, ha ő magyarázna a férjednek?

2022. jan. 28. 16:32
 25/133 anonim ***** válasza:
98%

"Több százezres konyhaszekrény, szárítógép, bazi nagy tévé, minden hónapban más és más. Kifigurázza a lánya is, hogy képes szalvétába csomagolni kaját magának."

- és ennek mi köze a feleségéhez? Ez max annyira, hogy fukarkodik a hétköznapi dolgokon.

"Közben meg többet keres, mint a felesége. Papucs."

- Ennek semmi értelme. Attól miért papucs, mert többet keres a feleségénél?

"Mert még egy villanykörtét sem tud kicserélni. Az én férjem bármit megcsinál. Járólap, csempézés, kerti dolgok."

- Ez inkább azt mutatja, hogy nem egy gyakorlatias ember. Most vagy nem ismered a papucs szó jelentését, vagy troll vagy. Az alapján, hogy a férjedet csicskáztatod csempézésre, kerti dolgokra meg miegymásra, inkább a te férjed tűnik papucsnak.

2022. jan. 28. 16:33
 26/133 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, szerintem te foglalkozz a saját életeddel, meg a férjecskéddel, csavargassátok együtt a villanykörtét és szállj le a testvéredről. Az a bajod, hogy nekik telik szárítógépre igaz? Tudod ezért nem ők a hibásak.
2022. jan. 28. 16:33
 27/133 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk is keözrejátszott a válásban egy ilyen "véletlenül sem kotnyeles hugica". Az exférjem bátyjáék szerintem csak azért úszták meg a válást, mert még idejében megszakították vele a kapcsolatot, így náluk nem tudott folyamatosan a háttérből szart kavarni.
2022. jan. 28. 16:34
 28/133 anonim ***** válasza:
98%
Mekkora papucs, hogy futja neki rá, és szépen rendezte be az otthonát! Várj, kitalálom, ezek egyedül a feleség miatt kellettek, igaz? 😀
2022. jan. 28. 16:37
 29/133 anonim ***** válasza:
98%
Na de még mindig nem tudtuk meg, miben van megalázva és miben fogy el lelkileg a bátyád? A szendvics csomagolásban?
2022. jan. 28. 16:38
 30/133 anonim ***** válasza:
97%
Tud jàrólapozni... aha gondolom ehhez is ert. Miértbnem beszélsz a testvéreddel?
2022. jan. 28. 16:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!