Meddig tűrnéd szó nélkül, hogy a bátyádat a felesége évek óta totál tönkreteszi lelkileg?
De biztosan a ruha márkája a gond, vagy hogy bátyád ugyanazt az egy farmert hordja télen nyáron évek óta, és erre mondták neki, hogy vehetne új cuccokat? De ha cikizik is ezzel, az még nem a porig alázás kategória. Gondolom nem sértőnek vagy bántóan mondták.
Amúgy felnőtt ember, nem áll gyámság alatt, ha ő ezt a virágot szakította akkor majd szagolja. De feltételezem szólna, ha tényleg gond lenne.
Kérdező, ezt a választ segítségnek szánom. Azt írod, még nem beszéltél a sógornőddel. Mégis mit mondanál??
Figyelj Kati, most jó lenne ha öt évig ez a tv maradna nálatok, meg ha pólót csak leértékelve vennétek a H&M-ben?
Én nem vagyok se spórolós, se garasoskodó,arany középútnak tartom magam. De ha ilyen dologgal elém állna valaki akivel nem vagyunk egy vagyonközösségben, hirtelen köpni nyelni nem tudnék, aztán meg elküldeném melegebb éghajlatra.
A feleség is dolgozik, ezáltal az ő keresetét is be akarod osztani… remelem átgondolod ilyen szempontból is.
Továbbra sem értem a problémát. A testvéred vagyonközösségben él valakivel, gondolom semmiféle rálátásod a pontos vagyonukra, kiadásaikra, bevételeikre, befektetéseikre stb. Van egy kép a te fejedben, hogy mi hogy lehet, ami alapján te kívülállóként elkezdesz variálni, meg problémázni olyan pénzügyeken, amire te 1. nem látsz rá, 2. semmi közöd.
Mégis mi a terved? Mit mondasz? Beosztod mások pénzét? Kéretlen pénzügyi tanácsot adsz? Vagy mégis mire gondoltál?
Egyébként én vagyok egyedül, aki minimum valami késsel fenyegetőző, brutálisan agresszív feleségre volt felkészülve a felkonferálás után?
Vagy valami hatalmas pszichopata manipulátort minimum. Ezzel szemben kaptunk egy nem csóróskodó, a környezetére igényes nőt, meg egy tök jófej gyereket, aki az apjának vesz cuccokat. Ennek melyik szülő nem örülne? Vagy titeket kérdező ennyire fillérb.szásra tanítottak? Cipőt veszel magadnak néhanapján, vagy csak amikor már elfeslik a lábadról?
#129 nem, szerintem azért tartja papucsnak mert eltűri hogy drága ruhát és új bútorokat vesznek ahelyett hogy megmondaná otthon az asszonynak hogy "kuss a neved, nem költekezünk, holnaptól a legolcsobb margarint meg parizert veszed, nem cseréljük le az ezer éves linóleumot, ha elszakad a ruha megvarrod, nincs új ameddig nem rohad le rólad, soha nem megyünk sehova kirándulni stb".
Vagy valami ilyesmi lenne szerintem jó a kérdező neveltetese szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!