Miért nem akarhat kistesót?
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek volt e esetleg másnál hasonló helyzet?
Van egy kislányom aki 10 éves.
Apukájával már 8 éve külön vagyunk. Azóta ő is házas és én is. Nálunk útban van a kistesó,akit a kislányom nagyon szeretett volna. Kicsit tartottam/tartok,hogy fogja venni a dolgokat.
Egyenlőre várja,szereti a hugicát.. sokszor simizi a pocakom,beszél hozzá,puszilgatja,rajzol rá stb.
Viszont nem olyan régen az apukájáék kijelentették,hogy ott is szeretnének tesót,aminek nagyon nem örül a lányom.
Olyan szinten,hogy olyanokat mond,hogy kidobja majd az ablakon,meg őt akkor nem fogja szeretni az apukája,meg ők fiút akarnak,mert a lányok hisztisek.. (ezt az apukája felesége mondta neki),plusz még azt is mondta neki,hogy az apukája akarja a kistesót ő nem.
Olyan szinten felvan háborodva,de nem is lehet vele erről beszélni.
Azóta nem is nagyon akar elmenni hozzájuk,amiért én onnan azt kapom,hogy féltékeny a lányunk a hugira és tőlem nem akar elszakadni..
De én nem így látom rajta,sőt nekem inkább az jön le,hogy ők nagyon nem jól tálalták neki a dolgokat.
Szerintetek mi lehet a gond?
Amúgy nagyon apás volt mindig,de mostanában nem akar ott aludni náluk,csak jönni-menni.
Ugyanez volt nálunk is. A férjem lányának először az anyai oldalon lett tesója. Nem örült neki, de elfogadta. Azt mondta, nálunk nem lehet tesója, mert akkor nálunk is minden a baba körül forogna, és már nem mi lennénk a nyugalom szigete. Sokszor hívta kétségbeesve az apját, hogy ugye nem lesz gyereked?
Aztán amikor kiderült, hogy nálunk is jön a tesó, jól fogadta. Bár 8 év eltelt, nyilván ő is sokat változott, komolyodott. Szerette vol a, ha nálunk fiú születik, de jól fogadta, hogy lány lett. Nem okozott neki traumát.
Mert a gyerek miatt elveszíti az apját.
Borítékolom, hogy ez lesz, nálunk is ez volt. Az öcséim a két kis szent, aranyos, etc, én meg kssoljak, mert "hozott gyerek" vagyok (apa nem állt ki értem sohasem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!