Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem akarhat kistesót?

Miért nem akarhat kistesót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek volt e esetleg másnál hasonló helyzet?

Van egy kislányom aki 10 éves.

Apukájával már 8 éve külön vagyunk. Azóta ő is házas és én is. Nálunk útban van a kistesó,akit a kislányom nagyon szeretett volna. Kicsit tartottam/tartok,hogy fogja venni a dolgokat.

Egyenlőre várja,szereti a hugicát.. sokszor simizi a pocakom,beszél hozzá,puszilgatja,rajzol rá stb.

Viszont nem olyan régen az apukájáék kijelentették,hogy ott is szeretnének tesót,aminek nagyon nem örül a lányom.

Olyan szinten,hogy olyanokat mond,hogy kidobja majd az ablakon,meg őt akkor nem fogja szeretni az apukája,meg ők fiút akarnak,mert a lányok hisztisek.. (ezt az apukája felesége mondta neki),plusz még azt is mondta neki,hogy az apukája akarja a kistesót ő nem.

Olyan szinten felvan háborodva,de nem is lehet vele erről beszélni.

Azóta nem is nagyon akar elmenni hozzájuk,amiért én onnan azt kapom,hogy féltékeny a lányunk a hugira és tőlem nem akar elszakadni..

De én nem így látom rajta,sőt nekem inkább az jön le,hogy ők nagyon nem jól tálalták neki a dolgokat.

Szerintetek mi lehet a gond?

Amúgy nagyon apás volt mindig,de mostanában nem akar ott aludni náluk,csak jönni-menni.

2022. jan. 23. 02:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
57%

Ugyanez volt nálunk is. A férjem lányának először az anyai oldalon lett tesója. Nem örült neki, de elfogadta. Azt mondta, nálunk nem lehet tesója, mert akkor nálunk is minden a baba körül forogna, és már nem mi lennénk a nyugalom szigete. Sokszor hívta kétségbeesve az apját, hogy ugye nem lesz gyereked?

Aztán amikor kiderült, hogy nálunk is jön a tesó, jól fogadta. Bár 8 év eltelt, nyilván ő is sokat változott, komolyodott. Szerette vol a, ha nálunk fiú születik, de jól fogadta, hogy lány lett. Nem okozott neki traumát.

2022. jan. 23. 09:31
 22/39 anonim ***** válasza:
73%
Ez helyzet lehet, hogy idővel elmúlik, addig is kitartást!
2022. jan. 23. 09:46
 23/39 anonim ***** válasza:
80%
Szegény lány. Csodálatos lehet egy ilyen mozaikcsaládban felnőni, ahol te mint első gyerek leszel a feketebárány ...
2022. jan. 23. 10:07
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
" ők fiút akarnak,mert a lányok hisztisek.. (ezt az apukája felesége mondta neki)" Mi a kérdés? Apuci nője így jelezte hogy utálja a kislányt, hogy koloncnak tekinti. Persze hogy így viselkedik a gyerek
2022. jan. 23. 10:11
 25/39 anonim ***** válasza:
65%
Manapság az emberek úgy váltogatják a partnerüket, mint a zoknit. Nem csoda, hogy annyi sérült gyerek van.
2022. jan. 23. 10:12
 26/39 anonim ***** válasza:
79%
Na hagyjuk már.. sokkal jobban sérül egy szar kapcsolatban ahol ölik egymást a szülők napi szinten.
2022. jan. 23. 10:16
 27/39 anonim ***** válasza:
94%

Mert a gyerek miatt elveszíti az apját.

Borítékolom, hogy ez lesz, nálunk is ez volt. Az öcséim a két kis szent, aranyos, etc, én meg kssoljak, mert "hozott gyerek" vagyok (apa nem állt ki értem sohasem).

2022. jan. 23. 10:22
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott az új feleség nem igazán szereti a lányodat.Mellette fél,hogy ha esetleg fiú lesz a baba, akkor az apja utána le se szarja majd őt, hiszen megmondták,hogy a lányok hisztisek.
2022. jan. 23. 10:43
 29/39 anonim ***** válasza:
81%
25: Kur.vára nem kellene általánosítani. A nagymamám a 30-as években született és a biológiai anyja is elhagyta őket majd az apja újraházasodott egy gyerekes anyával aki a nagyimmal elég mostohán bánt. Szóval ez emberfüggő és nem lehet előre tudni hogy az akivel összebútorozol milyen ember
2022. jan. 23. 10:43
 30/39 anonim ***** válasza:
32%
Tapasztalataim alapján, hárman vagyunk féltestvérek, és megvolt ki a fekete bárány. Az előző két gyerek fúrta anyámat, mikor terhes lett velem főleg, olyanokat mondtak anyám háta mögött hogy csak apám pénzére hajt és majd kicsinálja őket a vagyonból. Egy szó sem volt igaz belőle, úgy bánt anyám nővéremmel mintha a sajátja lett volna. Nem vagyok híve a mozaik családoknak emiatt.
2022. jan. 23. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!