Idegesítenek a kistesóim, mit csináljak? Otthon se értik meg, hogy nem csak körölöttük forog a világ?
Idegesít az is, hogy minden betegséget hazahoznak, aztán faszán elkapom.
Múltkor is ők már kigyógyultak én meg faszán hánytam egész hajnalban, de anyát még akkor is csak az érdekelte, hogy jajj az öcséid rendben legyenek.
Fú, szemét anya, hogy olyasmit akar, hogy a nagyobbik és kisebbek között normális testvéri viszony legyen! Azta! És még azért is aggódni mer, hogy a kicsi szervezet, ami KÖZTUDOTTAN sokkal hamarabb ki szárad, nehogy összeomoljon a betegség miatt! De durva! Köpjük le mi is!
Á, hagyjuk. Ismét egy szánalmasan önimádó tini.
“faszán elkapom.”
“faszán hánytam”
Beszélj már normálisan. Ha otthon is ilyen szavakat használsz, akkor kétlem, hogy akár 10 percig is azt akarja bárki, hogy együtt legyél a tesóiddal.
A könyvtárban ÉN nem bírok tanulni, nekem ahhoz magány kell és síri csend. Az csak otthon volt meg eddig, amîg nem születtek meg a tesóim.
Apumhoz tudnèk, de nem lakik túl közel, 2 órára.
Igen, basszus, jó hogy le se sz*rja azt, hogy a lánya beteg, azért mert pár napja a másik 2 is az volt, de akkor már vígan futkoztak az udvaron. A másik meg az, hogy sose voltam beteges típus, amióta meg ovisok folyamatban kapom el a hányás-hasmenést tőlük. Anya meg elvárja, hogy segítsek a kicsiknél mikor betegek, persze nem baj ha én elkapom , de én a közelükbe se mehetek ha köhögök is.
És ja, igen, 16 évesen nem anyáskodnom kéne, ráérek majd 10 év múlva ha lesz saját babám. Mellesleg nem érzek nagy testvéri kötődést itányukba, nekem ők 2 kisgyerek akik velünk laknak. Persze, szeretem őket....mert a testvéreim, de nem érzem ezt túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!