Idegesítenek a kistesóim, mit csináljak? Otthon se értik meg, hogy nem csak körölöttük forog a világ?
Hát nem tudom milyen családban nőttél fel, de szerintem igenis kéne egy kicsit segíteni neki is. Nem halna bele.
Attól hogy féltestvére attól még igazán foglalkozhat néha velük. Persze nem állandóan, de azért napi 1-2óra belefér. Most hogy némelyik gyökér azt tanácsolja hogy szarja le a családját attól még nem az a normális. De ha aztán anyuci nem vesz ájfont meg új göncöket majd akkor jön itt sírni a kedves kérdező.
"...nemàm unokát pesztralni.!" - pontosan így van, az ugyanúgy SZIVESSÉG - amit az ember kér és megköszön, nem kikövetel - ahogy a kérdésben szereplő is.
Egyébként sem tűnik túl jó biznicnek az embernek eldobni a fiatalságát a "mert, ajd ha gyerekem lesz, majd a nagymama"-ért. És, ha a Kérdező - okulva ezekből a helyzetekből - majd egyáltalán nem akar gyereket???
" de szerintem igenis kéne egy kicsit segíteni neki is. Nem halna bele.
Attól hogy féltestvére attól még igazán foglalkozhat néha velük. Persze nem állandóan, de azért napi 1-2óra belefér. " - bele valóban nem halna - csak az élete szúródna el, mondjuk.
És nem, valóban nem az anyaság és nem a kicsi gyerekek körül forog a világ - lehetnek fontosabb dolgok is egy ember saját életében. Tényleg ezt kellene felfognia a Kérdező anyjának meg a jelenlegi párjának.
Utolsó, ha napi 1-2 órában bulizni menne, akkor se lenne sok szerinted? Vagy az persze mááááááááááááás? :)
Persze, a Kérdező tanuljon, készüljön az érettségire, készüljön nyelvvizsgázni (ugye neki már kötelező lesz a felvételihez), foglalkozzon a kistestvérekkel - és mikor ÉLJEN???
Én azt egy szóval sem mondtam hogy ne bulizzon, csak hajrá.
De mivel otthon lakik van egy kis kötelessége neki is. Vegye ki a részét ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!