Idegesítenek a kistesóim, mit csináljak? Otthon se értik meg, hogy nem csak körölöttük forog a világ?
Aláírom,h van saját életed és hogy neked tanulnod kell. Aláírom,h szerinted undorító a műtakony,bár én 33 évesen még mindig szívesen játszom vele a 10 és 6 éves gyerekeimmel. Az a jó benne,h undi :D
Amit nem írok alá az egyrészt az,h ilyen kvázi gyűlölettel fordulsz 2 kisgyerek felé, ugyanakkor azt sem írom alá,h a szülők nem tudják úgy beosztani az idejüket,illetve a nevelési folyamatot,h elérjék azt,h NEKED is lehessen nyugtod a 2 nem-is-olyan kicsitől,mert 2 év, ás sulisak lesznek,de fegyelem vagy empátia ezek szerint nincs beléjük nevelve. (mmint az ikrekbe,nem a szülőkbe...bár ki tudja...)
Tanácsom nincs,leszámítva a sablont,h 2 visítás közt szólj a felnőtteknek,h ez mind szép és jó,de utoljára mikor vettek TÉGED figyelembe? Hárítós vagy téged hibáztatós válasz esetén ezentúl ne menj értük az oviba,oldják meg, egy család adok-kapokról szól.
Ugyanakkor most belém raktad a parát,mert 10 éves a lányom,6 éves a fiam,és most derült ki,h megint terhes vagyok,és elásnám magam szégyenemben,ha kiderülne,h bármelyik gyerekem így érez a tesóival vagy velünk, a szüleikkel szemben...
Nem mondom,h nincs igazad,de iszonyúan szomorúnak találom a helyzetet.
Nem tudom, mi bajotok van szegény lánnyal. Én teljesen megértem, engem is irritálnak a kisebb féltesóim néha.
És figyelembe kéne venni, hogy 12 évig egyke volt, azért így nem túl könnyű, hogy 12 év után hirtelen kistesói lettek. Nem elkényeztetett kiskirálylány, csupán szeretné a SAJÁT és életét élni, aminek nem arról kell szólnia, hogy éjjel-nappal az öccseivel legyen, vagy hogy körülöttük forogjon a világ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!