Idegesítenek a kistesóim, mit csináljak? Otthon se értik meg, hogy nem csak körölöttük forog a világ?
Látom nem egyezik a véleményünk, nem veszekszem tovább veled.
Csak adja a világmindenség hogy majd egyszer neked is legyen egy kamasz gyereked akinek esze ágában sincs segíteni.
Itt is csak gyermektelenek pattognak vagy olyanok akik meg tudjak szerencsejukre oldani segitseg nelkul.
Magas lórol konnyu ugatni meg eszt osztani.
Csak majd fordul a kocka! Aztán lehet rinyalni!
18evessen meg költözzön mindenki. V max h befejezte a sulit. De segitseget semmibe ne varjon senki.
Szerencse nekem nem ilyen a családom.
De mi ebben a felelőtlenség? 11-12 éves volt a kérdező, mikor a kicsik születtek. Ez nem az a korkülönbség, amikor már semmi közük egymáshoz, idegenek, mert más generáció... Mikor én voltam kamasz, még mozaikcsalád nélkül is simán volt osztálytársam, akinek ekkora korkülönbséggel volt tesója. Nem olyan kirívó. Nálunk is a kishúgom 10 évvel fiatalabb. Keresztlányomnak is 10+ évvel idősebb a nagytesója. Ez messze nem az a kategória, hogy nyugger anyunak elmegy az esze és szül kései gyereket, hogy fiatalnak érezze magát az új pasi mellett...
A kérdező simán kamasz és épp baromi hisztis. Mert az aljas gonosz tesók azt akarják, hogy játsszon velük, fúj. SEHOL nincs róla szó, hogy a szülők elvárnák a gyerekfelvigyázást vagy bármi egyebet, a kérdező saját magáról írta, hogy szívesen elmegy oviba meg vigyáz rájuk. (Mondjuk kíváncsi lennék mit ért vigyázás alatt, ha játszani meg nem akar.)
Apuka forszírozza a kicsiket, gondolom, mikor nincs kedve hozzájuk, azt mondja, kérdezzék meg a nővérüket. Hűha. Lehet rá nemet mondani.
(És igen, én voltam ilyen helyzetben, emlékszem, hogy nagykamaszként nem értettem, hogy a húgomék miért nem tudják elfoglalni magukat egymással - bezzeg én egyke gyerekként mindig tudtam egyedül játszani. De soha eszembe nem jutott volna ilyen hisztit levágni, hogy miért akarnak velem játszani, FÚJ. Teljesen logikusan GYEREKEK. A kérdezőnek nem ártana egy nagy adag empátia...)
75os🤣 vicc vagy Te is.
Akkor csak a milliomosok valaljanak hmgyereket! Nekik mindig tellik bebiszitterre.
En nem azért költöztem pl kulon 19evessen mert szar volt a csalad hanem mert ugy akartam...onalosodni es kész! De én mindig szamithatok a csaladomra akarmi van.
Am sosem tudatja senki mikor marad egyedül gyerekkel, mikor kell munkat váltania sztb. Aztan akkor máris felefotlen volt valaki.
Vicc ez az egész.
56
"a válasz 6%-ban hasznos"
ennyit rólad hehe
Reggelre csak visszajött a sok vérmami akik minden normális érv helyett megpróbálják a személyiségem támadni. Gondolom betalált az írásom azon része, hogy nincs semmiben tehetségetek és már nem tudtok mit kezdeni magatokkal a szánalmas életetekben azon kívül, hogy elmondhatjátok magatokról, hogy van egy gyereketek akit szarul is neveltek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!