Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jó ötlet, hogy nálam aludjon...

Jó ötlet, hogy nálam aludjon a kistesóm?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, a párommal élek együtt kb 50 km-re a szüleimtől. Van egy 3 és fél éves kistesóm, és szeretném, ha eljönne hozzánk nyaralni. Akár két napra is. Sokszor vigyázok rá egyedül, rámhagyják, de nem nagyon akarják elengedni itt aludni, mert félne. Van kocsink is. Ti megengednétek?
2020. dec. 21. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis nyáron már 4 éves lesz. Hátha akkorra nem fél már annyira. Amennyiben rendesek és megbízhatóak vagytok a "pároddal", úgy megengedném.
2020. dec. 21. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Na az ilyen hozzáállás miatt lesz az, hogy a gyerek később az ég világon sehova se akar elmenni a szülők nélkül, pláne máshol aludni aztán megy majd a panaszkodás...tapasztaltam a testvérem részéről. A kérdésedre válaszolva én megengedném. Nem vagy már gyerek. Ha bármi gond lenne van telefon és haza is lehet vinni. Azt meg gondolom, hogy nem a ház másik végében egy sötét lukban lenne egyedül a gyerkőc hanem közel hozzátok vagy veletek egy szobában.
2020. dec. 21. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Én megkérnélek, hogy vigyázz rá 2-3 napot ottalvással együtt. Nem annyira kisgyerek már és te nem egy idegen vagy, hanem a testvére, azt pedig nem tudhatjátok, mennyire félne, mivel még nem próbáltátok máshol altatni.

Mit veszíthettek? Maximum hazaviszitek, ha nagyon nem okés a helyzet.

2020. dec. 21. 17:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze. De az a baj, hogy nem mehet sehova kb, az anyja még fele alszik. Ráadásul egy kisvárosban laknak, ott sincs semmi inger. Pedig olyan szívesen lenne nálunk szerintem, nagyon szeret minket meg mi is őt :(
2020. dec. 21. 17:33
 5/8 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
26%
Nyugodtan elviheted magadhoz majd a nyáron, ha a kistesód így akarja. Anyukának meg annyit kell mondani, hogy elviszed két napra, hogy levedd a válláról a terhet.
2020. dec. 21. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Azért 3 évesen még simán nekiáll bömbölni egy kisgyerek az éjszaka közepén, hogy haza akar menni, hiába van ismerős körben. Ezt bele kell számolni, nem probléma akkor 50 km-re hazavinni?
2020. dec. 21. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Nekünk egyszer az öt éves unokatesómat kellett hajnalban hazavinni, mert mikor rémálma volt, akkor nem tudott visszaaludni.

Szerintem, ha a szülők azt mondják, hogy korai, akkor három évesen még nem biztos, hogy érdemes közbelépni. Főleg, ha a szülőkkel alszik a kisgyerek, akkor nagyon nagy váltás az, hogy másik ember van vele este.

2020. dec. 21. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy elvihetnéd, hiszen tesók vagytok :) én örülnék neki, hogy így szeretik egymást a gyermekeim.
2020. dec. 21. 19:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!