Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem akarhat kistesót?

Miért nem akarhat kistesót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek volt e esetleg másnál hasonló helyzet?

Van egy kislányom aki 10 éves.

Apukájával már 8 éve külön vagyunk. Azóta ő is házas és én is. Nálunk útban van a kistesó,akit a kislányom nagyon szeretett volna. Kicsit tartottam/tartok,hogy fogja venni a dolgokat.

Egyenlőre várja,szereti a hugicát.. sokszor simizi a pocakom,beszél hozzá,puszilgatja,rajzol rá stb.

Viszont nem olyan régen az apukájáék kijelentették,hogy ott is szeretnének tesót,aminek nagyon nem örül a lányom.

Olyan szinten,hogy olyanokat mond,hogy kidobja majd az ablakon,meg őt akkor nem fogja szeretni az apukája,meg ők fiút akarnak,mert a lányok hisztisek.. (ezt az apukája felesége mondta neki),plusz még azt is mondta neki,hogy az apukája akarja a kistesót ő nem.

Olyan szinten felvan háborodva,de nem is lehet vele erről beszélni.

Azóta nem is nagyon akar elmenni hozzájuk,amiért én onnan azt kapom,hogy féltékeny a lányunk a hugira és tőlem nem akar elszakadni..

De én nem így látom rajta,sőt nekem inkább az jön le,hogy ők nagyon nem jól tálalták neki a dolgokat.

Szerintetek mi lehet a gond?

Amúgy nagyon apás volt mindig,de mostanában nem akar ott aludni náluk,csak jönni-menni.

2022. jan. 23. 02:53
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
96%
Féltékeny.
2022. jan. 23. 03:13
 2/39 A kérdező kommentje:
Azt értem,csak nem tudom,hogy az útban lévő hugi miatt vagy az apukája miatt?
2022. jan. 23. 03:18
 3/39 anonim ***** válasza:
89%
Mindkettő együtt.
2022. jan. 23. 03:21
 4/39 A kérdező kommentje:
És ezzel mit tudnák kezdeni,hogy jobb legyen a hozzáállása? Beszélni nem igen lehet vele,mert most van ebbe a kiskamasz korban.. és amint felhozom vagy próbálok kérdezni mi a gond,ha lenne ott is tesó csak kiabál és elmegy. Azt mondja nem foglalkozik vele az apukája és úgy csak a kistesóval fog. De ez nem igaz,mert szó szerint ki van náluk nyalva a popsija.. :)
2022. jan. 23. 03:30
 5/39 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ezen gyerekpszichológus tud segíteni, a legjobb hely ahova ezzel fordulni lehet.
2022. jan. 23. 04:24
 6/39 A kérdező kommentje:
Érdemes elvinni? Gondoltam már rá,csak nem tudom hogy fogja megélni. De akkor keresek egyet és megpróbáljuk. Köszönöm! :)
2022. jan. 23. 04:40
 7/39 anonim ***** válasza:
93%
Talán nem kellett volna azt mondani, hogy fiút akarnak, mert a lányok hisztisek. Mivel ő is lány, ezzel megbántottak. Joggal hiszi ezek után, hogyha megszületik a kistesó (és fiú lesz) akkor onnantól ő már nem számít csak azért mert lány.
2022. jan. 23. 05:43
 8/39 anonim ***** válasza:
31%
Nem lehet tudni mi váltotta ki a féltékenységet, szerintem az a fontos hogy ez jól legyen lekezelve a gyerek számára, ezért ajánlott a pszichológus.
2022. jan. 23. 05:49
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a te sarad, ők tálalták rosszul, világos, hogy úgy érzi, amint ott megszületik a Tesó, ő ott nem lesz elfogadott. Te ezt megelőzted, megtettél mindent, hogy elfogadottnak, szeretettnek érezze magát, ők nem. Persze a kislány lelki egészségéért együtt kell működni, de homályosítsd fel apukát, hogy a kialakul helyzet 100%ban az ő saruk. Főleg ez a benyögés, hogy ők fiűt akarnak, mert a lányok hisztisek. Ebből a gyerek egyből összerakta a kis agyában, hogy ő lány, tehát hisztis, tehát ott őt nem is akarják, tehát apa már nem szereti, legalábbis nem fogja, ha majd megszületik a kis öcsi. Ezt nekik kell elkezdeni kezelni, pl megbeszélni a lányoddal, hogy nem így gondolták.
2022. jan. 23. 06:36
 10/39 anonim ***** válasza:
98%
Fél hogy a gyerek miatt elveszíti az apját.
2022. jan. 23. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!