Most van a szülinapom. tesóm nem köszönt fel!?
nagyon rosszulesik.
írtam már ki kérdést róla pár napja, mióta megházasodott kifordult magából.
nem dolgozik, nagyon jó anyagi körülmények között él.
mi nyomorgunk, egyik szülőnket nemrég temettük el, én beteg vagyok.
kértem, h. segítsen, legalább hallgasson meg.
ha látja, h. hívom, nem hív vissza, csak napok múlva.
azt mondja azért, mert a gyerekek nem szeretik, ha ő telefonál.
ez annyira átlátszó duma, hiszen suliban-oviban vannak, miért ne beszélhetne, másokkal is beszél.
most úgy állította be a telefonját, h. ha hívom, foglaltat ad ki.nem köszöntörtt fel.
azt mondta, nem hagy cserben, kértem legyünk jó tesók, tartsunk össze, mint régen.
úgy sejtem a szálakat a sógorom mozgatja.
többen írtátok a múltkori kérdésem alá, h. talán bántalmazó kapcsolatban élnek.biztos vagyok benne, h. nem veri a tesómat, inkább arról van szó, h. tesómnak csak annyi bevétele van, amit a gyerekek után kap, egyébként eltartott, és lehet emiatt nem mer konfrontálódni a férjével.
ahogy múltkor mondtam is, kifejezetten jó volt a kapcsolatunk korábban, csak mióta férjhez ment, nem lehet ráismerni.
Érdekes irányba ment ez a kérdés, a kérdező már a pszichiátrián van, a testvérét pedig bántalmazza az élettársa.
Mindeközben pedig lehet a kérdező testvére még tegnap este felköszöntötte a kérdés kiíróját. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!