Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most van a szülinapom. tesóm...

Most van a szülinapom. tesóm nem köszönt fel!?

Figyelt kérdés

nagyon rosszulesik.

írtam már ki kérdést róla pár napja, mióta megházasodott kifordult magából.

nem dolgozik, nagyon jó anyagi körülmények között él.

mi nyomorgunk, egyik szülőnket nemrég temettük el, én beteg vagyok.

kértem, h. segítsen, legalább hallgasson meg.

ha látja, h. hívom, nem hív vissza, csak napok múlva.

azt mondja azért, mert a gyerekek nem szeretik, ha ő telefonál.

ez annyira átlátszó duma, hiszen suliban-oviban vannak, miért ne beszélhetne, másokkal is beszél.

most úgy állította be a telefonját, h. ha hívom, foglaltat ad ki.nem köszöntörtt fel.

azt mondta, nem hagy cserben, kértem legyünk jó tesók, tartsunk össze, mint régen.

úgy sejtem a szálakat a sógorom mozgatja.

többen írtátok a múltkori kérdésem alá, h. talán bántalmazó kapcsolatban élnek.biztos vagyok benne, h. nem veri a tesómat, inkább arról van szó, h. tesómnak csak annyi bevétele van, amit a gyerekek után kap, egyébként eltartott, és lehet emiatt nem mer konfrontálódni a férjével.

ahogy múltkor mondtam is, kifejezetten jó volt a kapcsolatunk korábban, csak mióta férjhez ment, nem lehet ráismerni.

2021. dec. 2. 11:28
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
92%
De csak volt.
2021. dec. 2. 12:17
 12/51 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is van testvérem, mi nagyon jóban vagyunk, de így is rengetegszer előfordul, hogy hetekig nem beszélünk, mert mindketten elfoglaltak vagyunk és sokszor nem jön ki úgy a lépés.

Ettől meg ha bármi van számíthatunk egymásra, de nem kell a másikra ráakaszkodni.

Ha letiltott vagy ilyesmi akkor annak az az oka, hogy állandóan hívogatod..

2021. dec. 2. 12:22
 13/51 anonim ***** válasza:
73%

,,bántalmazó kapcsolatban élnek.biztos vagyok benne, h. nem veri a tesómat, inkább arról van szó, h. tesómnak csak annyi bevétele van, amit a gyerekek után kap, egyébként eltartott, és lehet emiatt nem mer konfrontálódni a férjével."

Ez is lehet egy fajta bántalmazás, nem csak a verés számít annak.

[link]

Nem mondom, hogy erről van szó, nem is láttam a másik kérdésedet.

Ha eddig jó testvérek voltatok, biztosan van valami oka.

Így nehéz megoldani, megbeszélni, ha nincs rá lehetőség. Ha valamikor sikerül átmenned hozzá, kérdezd meg te is tőle nincs-e szüksége segítségre, hogy van. (nem pont a bántalmazás miatt értem)

2021. dec. 2. 12:25
 14/51 anonim ***** válasza:
84%

Majd mi felköszöntünk.

Boldog szülinapot!

2021. dec. 2. 12:44
 15/51 anonim ***** válasza:
94%
Mivel neked csak ő van,igenis ragaszkodsz hozzá. De nézzük az ő szemszögéből is a dolgokat. Neki lett férje,társa...így már nincs egyedül,ahogy te. Ő könnyebben enged el téged,mert érzelmileg nem kötődik annyira hozzád,hisz nem csak te vagy neki a világon. Én nem azt mondom,hogy menj férjhez,de kicsit hanyagold őt,te pedig szerezz új barátokat,ha eddig ezt nem tetted,éld az életed.
2021. dec. 2. 12:49
 16/51 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked kérdező!

🌼🏵️🌼🏵️🌼🏵️🌼🏵️🌼🏵️🌼🏵️🌼🏵️🌼

2021. dec. 2. 12:52
 17/51 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg annyi történt, hogy örül, amiért sikerült kilépnie a ti lehúzó, felelőtlenül élő proli közegetekből. Rájött, hogy egy normális család nem úgy funkcionál, hogy nyomorog a szülők miatt, mert képzelem, milyen szüleitek lehetnek, ha olyan körülményeket teremtettek, hogy a jobban élő rokontól kelljen kuncsorogni.
2021. dec. 2. 12:59
 18/51 anonim ***** válasza:
84%
"Szerintem meg inkább az az ok, hogy jó módjában lesz4r titeke" A kérdező jön folyamatosan azzal hogy ő nyomorog, bezzeg a tesó pénzes. Nem lehet hogy egyszerűen elege lett a jobbmódúnak, hogy pumpolják, érzelmileg zsarolják, ráakaszkodnak? Amúgy: aki nyomorog, annak a net is megfizethetetlen kiadás..
2021. dec. 2. 13:07
 19/51 anonim ***** válasza:
69%
miert kell piocakent viselkedni?
2021. dec. 2. 13:09
 20/51 anonim ***** válasza:
84%

Nem a testvéred dolga eltartani titeket a férje pénzéből. Vannak saját gyerekei, az ő jövőjüket kell megalapozni.

A te szüleidnek is így kellett volna tennie, és akkor nem nyomorognátok.

2021. dec. 2. 13:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!