Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem tanítja meg a...

Miért nem tanítja meg a baratnőmet sminkelni?

Figyelt kérdés
A tesóm sminkkel masokat penzert. A baratnomet is erdekli, de tesóm nem mutat neki semmit és kölcsön se ad neki dolgokat. Irigységnek tartom.Szóljak neki hogy ez nem jó?
2021. okt. 29. 06:36
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
91%
Tehát a tesódtól-akivel nem vagy jóban- elvárnád hogy odaadja a drága munkaeszközeit, és ingyen dolgozzon, és adja át szakmai trükkjeit az aktuális bukszádnak. Hát ha hülye lenne, akkor esetleg...
2021. okt. 29. 10:07
 42/56 anonim ***** válasza:
89%
Én nyelvtanár vagyok, jelenleg nincsenek magántanítványaim, de ingyen a saját gyerekemen kívül senkit sem vállalnék el. Különösen nem egy két hete ismert valakit. Ez nekem munka, felkészülés, nyilván egy közelebbi rokonság, szorosabb ismeretség alapján adnék kedvezményt, vagy nyelvvizsga előtt gyakorolnék az illetővel, de egy ennyire laza kapcsolat esetén nem. Ez egyszerűen lehúzás kategória. Majd ha a kiscsajból sógornő lesz, ő is tesz valamit a családért, akkor lehet, hogy a nővéred is szívesen fogja tanítani, a cuccok kölcsönkérését viszont felejtsétek el, vegye meg a kiscsaj, amire szüksége lesz. Egyébként ha egy szép kis fiatal lányról beszélünk, akkor nem jó természetesen? Mekkora vakolatot akarsz látni rajta?
2021. okt. 29. 10:08
 43/56 anonim ***** válasza:
87%
41-es, nézzen youtube videókat. Ingyenes és rengeteg tippet kaphat.
2021. okt. 29. 10:09
 44/56 anonim ***** válasza:
91%

A kérdező és a válaszolók egy része úgy tűnik, nem értett meg egy lényeges dolgot. A kérdező tesója felnőtt ember, és hozott egy döntést. Pont. Ezzel a döntéssel semmilyen törvénybe ütközőt nem tesz, joga van hozzá. Innentől fogva teljesen mindegy, hogy MIÉRT hozta meg ezt a döntést, és az is mindegy, hogy a tesó, a barátnő vagy a gyakoris válaszolók mit gondolnak róla.

Kérdező, egyszerűen vedd tudomásul a tesód reakcióját, és hagyd abba a nyomasztását (ahogyan valószínűleg te is elvárod, hogy tiszteletben tartsák a döntéseidet, és zokon vennéd, ha folyamatosan cseszegetnének, hogy "márpedig másképp kellene hozzáállnod"). Ő nem a tulajdonod, és a családi kötelék nem jelenti azt, hogy automatikusan alá kellene alárendelnie magát a te elképzeléseidnek.

2021. okt. 29. 10:15
 45/56 anonim ***** válasza:
90%
De igenis nehez elmagyarzni es megmutatni, nekem kotelessegem a munkambol adodoan betanitani az ujakat, de neha csak nyűgnek erzem, foleg ha azok szellemileg igrncsak korlatoltak. Megertem a noveredet teljes mertekben, es o meg penzt sem kap ezert.
2021. okt. 29. 10:17
 46/56 anonim ***** válasza:
2021. okt. 29. 10:50
 47/56 anonim ***** válasza:
94%

1. Saját sminkjét senki nem adja oda senkinek, ez alapvető, és a testvérednél ez csak még inkább fontos, hiszen neki ezek munkaeszközök is.

2. Másokat tanítani idő és energia és felteszem száz jobb dolga van ennél.

3. Két hete vagytok együtt. Ez semmi, gyakorlatilag a család számára még csak idegen.

4. Ha merev a viszony, akkor pláne minek tegyen szívességet a te párodnak, akit jó esetben is alig ismer?

5. Semmilyen kötelezettsége nincs, hogy a párodat tanítgassa. Hozott egy döntés és ha tisztelnéd, akkor elfogadnád ezt.

2021. okt. 29. 11:03
 48/56 anonim ***** válasza:
95%
2 hét ismeretség után nekem nem lenne merszem megkérni a párom tesóját, hogy engem oktatgasson pláne, hogy sminkeljen. Pár hét, hónap múlva tanácsot már mernék kérni és, hogy ha tud ajánljon jó oldalakat, tanfolyamokat, praktikákat amikből tanulhatok. De ehhez olyan viszony is kell. Sógornőm és egyben legjobb barátnőm körmös. 3 év ismeretség után csinálta meg először a körmömet de csak mert esküvőm volt és zaklatott vele, hogy had csinálja meg 😆. Eszembe se jutott, hogy én kihasználjam és ingyen dolgoztassam. Igaz pénzt nem fogad el most sem de cserébe én elviszem reggelizni vagy ebédelni.
2021. okt. 29. 12:18
 49/56 anonim ***** válasza:
96%
Kölcsönadni... A legolcsóbb DM-es szájfényemet sem adnám kölcsön senkinek, mivel fehérneműt sem adunk kölcsön, ez ugyan olyan. Undorító.
2021. okt. 29. 12:33
 50/56 anonim ***** válasza:
99%
Kisstác olyan egysíkú, hogy inkább troll lesz ez. Akkor is magyarázza, amikor senki sem ért vele egyet, néhány további ingyenélőn kívül.
2021. okt. 29. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!