Miért nem tanítja meg a baratnőmet sminkelni?
Figyelt kérdés
A tesóm sminkkel masokat penzert. A baratnomet is erdekli, de tesóm nem mutat neki semmit és kölcsön se ad neki dolgokat. Irigységnek tartom.Szóljak neki hogy ez nem jó?2021. okt. 29. 06:36
1/56 A kérdező kommentje:
Két hete vagyok a lànnyal.
2021. okt. 29. 06:37
2/56 anonim válasza:
Soha nem használjuk egymás sminkjét. Ezt minden normális nő tudja!
Sminkesként pedig ebből él, te kiadnád a fortélyokat, hogy fizető vendégeket veszíts?
3/56 A kérdező kommentje:
A baratnom magat akarja festenim
2021. okt. 29. 06:50
5/56 anonim válasza:
Barátnőd nézzen youtube videókat, tanuljon onnan, ne a tesódnál tarháljon
Tiszta szégyen
6/56 Szeretemacsokit válasza:
Szerintem először kérdezd meg tőle, hogy miért van ez. És próbáljátok szépen megbeszélni. Lehet számára nem szimpatikus a barátnőd és ezért vagy csak szimplán nehezebben nyílik meg mások előtt és nem szeretné a saját cuccait 2 hét után egy számára idegen nőre pazarolni. Ne ítélkezz a testvéred felett hanem kérdezd meg őt is erről.
7/56 anonim válasza:
8/56 anonim válasza:
Ne haragudj, de a munkaeszközeimet sohase adnám kölcsön senkinek sem. Nekem ezen a megélhetésem múlik. Teljesen megértem a tesódat.
Te kölcsönadnád a laptopodat (amivel dolgozol és pénzt keresel) a tesód által alig két hete ismert embernek?
9/56 anonim válasza:
Sminkes vagyok. Be is baszna, ha a nem drogériás, sokszor "high end" cuccaimat csak úgy odaadnám egy kis pichának, hogy magát sminkelgesse, nem még ingyen tanácsokat osztogatni. Ott a youtube, rakásnyi sminkessel, videóval lépésről lépésre, én is onnan kezdtem, aztán végeztem tanfolyamot.
10/56 anonim válasza:
Te pedig ne más f@szával verd már a csalánt, oké? Ezt elfelejtettem.
"Szóljak neki, hogy ez nem jó?"
De, pontosan így a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!