A tesóm sminkkel masokat penzert. A baratnomet is erdekli, de tesóm nem mutat neki semmit és kölcsön se ad neki dolgokat. Irigységnek tartom.Szóljak neki hogy ez nem jó?
Nekem nem lenne pofám 2 hét után odamenni senkihez hogy "figyu engem is érdekel".
Amúgy a 19nek: én pl nagyon extrovertált vagyok, imádom az embereket, állandóan velük akarok lenni, de ha a srác testvére "nem kér" a barátnőjéből, akkor nem. Nem tudhatjuk milyen kapcsolatban vannak, milyen a család, és hogy a testvére pontosan miért nem szeretné.
2021. okt. 29. 07:45
22/56 anonim válasza:
"Anyam szerint tanuljon profitol."
Egyetemen vagy képzéseken se ingyen tanítanak a profik.
2021. okt. 29. 07:50
23/56 anonim válasza:
Így van, tanuljon profitól.
A profi azért az, mert beletett energiát, pénzt, időt, hogy az legyen. Átadni biztosan nem ingyen fogja. Jól is néznénk ki.
2021. okt. 29. 07:57
24/56 anonim válasza:
Kölcsön nem is illik kérni ilyesmit. Ha ti két hete vagytok együtt, akkor még alig ismeri, majd néhány hónap múlva biztos segít, ha jóban lesznek.
2021. okt. 29. 07:59
25/56 anonim válasza:
Kölcsön olyan smink kellékeket amik munkaeszközök, azt még szép,hogy nem adja oda, nem 2 fillér. Nemhogy 2 hét ismeretség után, de 2 év után sem. Majd ha jobban megismeri a barátnőd, hónapok múlva, akkor trükköket megtaníthat neki szerintem, de úgy, hogy a barátnőd vesz magának pénztárcájához mérten kellékeket. Neki nyilván nem kell olyan ecset, púder ami egy profi sminkesnek.
2021. okt. 29. 08:20
26/56 A kérdező kommentje:
Tesóm és köztem elég merev a viszony. Aki azt írta, hogy tul gépies minden egyetértek vele. Szerintem valamit elmagyarazni es megmutatni nem nwhez.
2021. okt. 29. 08:43
27/56 anonim válasza:
Rengeteg sminkelési témájú videó van a youtube-on, onnan is meg tud tanulni és magazinok, könyvek, internet rengeteg ötletet ad.
2021. okt. 29. 08:46
28/56 anonim válasza:
Igen, nem nehéz. De miért tanítson egy kvázi ismeretlent a saját trükkjeire, mikor abból csak kára származhat?
2021. okt. 29. 09:05
29/56 anonim válasza:
Ne szólj neki, csak sértődés lenne feleslegesen. Valószínűleg nem akar bajlódni egy két hete megismert idegennel.
2021. okt. 29. 09:08
30/56 anonim válasza:
Szerintem valamit elmagyarazni es megmutatni nem nwhez.
Valóban nem nehéz…viszont lehet, hogy 2hét múlva már sehol nem lesz a barátnőd. Majd jópofizik vele, ha már komoly a kapcsolat.
Te szívesen odaadnád a fontos munkaeszközödet egy 2 hete odajárkáló akárkinek? Nyilván nem. Vegyél a csajodnak sminkcuccot, vagy kérd meg a tesódat, hogy adjon pár tippet neki, ha ráér, hogy mit vegyen.
De ne várj el irreális dolgoz, csak mert most elborítja az agyadat a rózsaszín köd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!