Féltesókkal hogy jöttök ki?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 11:44
1/11 anonim válasza:
Nem is beszélek vele, nincs miről. 20, 32 évesek vagyunk, máshol élünk. Ő a kicsi kiskedvenc én meg a mumus.
2/11 anonim válasza:
Nekem 2 van és mindkettővel nagyon jó a kapcsolatom, pedig csak az egyikkel nőttem fel. Napi szinten beszélünk, próbálunk minél többször személyesen is találkozni. Attól, hogy az egyik szülő más és nem nem érzek különbséget, olyan mintha édestestvéreim lennének
3/11 anonim válasza:
Ő 5 éves, én 21. Ha találkozunk, szoktam vele foglalkozni, ezért oda-vissza van értem, mindig velem akar lenni, ha nem vagyok ott, mindig a szüleimnek hisztizik, hogy hiányol. Kijövök vele, de mentálisan és fizikálisan nagyon lefáraszt a vele való foglalkozás, illetve nem tudom testvéremnek tekinteni, mert a születésétől számítva az első 4 évben nagyon kevés alkalommal láttam.
5/11 anonim válasza:
Kb. ugyan az mint az 1# nél.
Ő inkább " szülőként" tekint rám,mint a nővéreként.
Ritkán beszélünk,de persze miről is tudnánk,én elmondanám neki,hogy mindig van az egyetemen ő meg,hogy milyen babát kapott.
6/11 anonim válasza:
Együtt nevelkedtünk, úgyhogy nincs gond.
7/11 anonim válasza:
Úgy sehogy, vagyis néha beszélünk azt ennyi.
8/11 A kérdező kommentje:
Értem.
2021. okt. 22. 23:10
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. okt. 22. 23:10
10/11 anonim válasza:
Bonyolult Anyai ágon van négy ebből két fiú ikrek êletbe láttam öket 3alkalommal 2lány velük egy picivel többet találkoztam.Nincs harag de nem érzünk nyilván kötődést.Apa álltal1lány én nagyon szerettem az anya nem nézte jó szemmel apa meghalt 24éve azóta nem hallottam felőle.Harag nincs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!