Együtt dolgoztunk a testvéremel, de ő munkahelyet váltott. Én elfogadtam, de a húgom és a szüleim megkövezték őt, és lehordtaák mindennek. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
okt. 28. 19:06
1/9 A kérdező kommentje:
A testvérem közölte, hogy többét őt nekeressék
okt. 28. 19:07
2/9 anonim válasza:
Nem nagyon hiszem, hogy megkövezték volna...
4/9 anonim válasza:
A testvérednek (bátyád?) van igénye a kapcsolat normalizálására? Ha van, akkor közbenjárhatsz egy kis pihentetési idő után. Ha nincs, akkor nekik így jó, nincs teendő.
5/9 anonim válasza:
De miért akkora baj hogy munkahelyet váltott?
9/9 anonim válasza:
Nekem volt 1 munkahelyem ahol nem volt tiszta a legkor a levego. Ezert munakhelyet szerettem volna valtani. Aposom mondta naluk van 1 szabadhely, jo fizetes, tiszta levego, minden szuper. Atmentem kulsohelyen voltunk 3 napig oktatason majd 4..nap meglattam hol kell lenni.. rosszabb volt mint amirol valtottam.. penteken mar nem is mentem. Aposom fel volt haborodva hogy hulyet csinaltam belole.. mert milyen jo helyre rakott be.. kozbe o csinalt belolem hulyet mert tudta milyen helyen nem akarok dolgozni. Volt egy kisebb surlodas ... De azert nem szakadt meg a kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!