Olyan nagy dolgot kérek cserébe, ha kölcsönadom az autóm?
A hugom kölcsönkérte az autóm egy kb 80kilóméteres útra, és azzal a feltétellel adtam, ha kitakarítja kívül-belül.
Való igaz, eléggé le van lakva mert elhanyagoltam, és azt válaszolta, hogy akkor inkább nem kéri, mert nem fogja az én mocskomat takarítani.
Hát kérdező, szerintem teljesen korrekt dolgot kértél.
Az meg hogy az autókozmetika 25-rongynál kezdődik pffffffff, persze, csak ott egyrészt spéci anyagokkal dolgoznak, spéci eszközökkel, ott is kitakarítják ahol nem látszik (burkolatok alatt, szőnyeg alatt a lemezt, teljesen lefertőtlenítik stb stb) ja és a legfontosabb adnak róla számlát....
Mellesleg ha nekem nem adná vissza valaki a kulcsokat BÁRKI úgy szájba verném hogy befosna, tök mind1 hogy rokon vagy sem.
Nem csodálkozom, hogy akkor inkább nem kérte. Szerintem úgy gondolkodott, hogy ha kölcsönadod a kocsidat (nem számít rá, hogy redvás), beletankol annyit, amennyit fogyasztott, max. pár literrel többet.
Pucold ki te basszus kívül-belül. Testvérek vagytok, vagy mi..., nem?
74-es:
Miért kéne mindenből hasznot húzni?
75ös, mert a mai világban mi van ingyen? Kopnak a kerekek, a rendszer stb.
Vegyen magának autót a csaj és akkor mehet meg oda, ahova csak akar.
"Kopnak a kerekek, a rendszer stb"
Jéééééééééézusom!
77-es:
Amíg ezt leírtad koptak a billentyűzeteid. Megérte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!