Olyan nagy dolgot kérek cserébe, ha kölcsönadom az autóm?
A hugom kölcsönkérte az autóm egy kb 80kilóméteres útra, és azzal a feltétellel adtam, ha kitakarítja kívül-belül.
Való igaz, eléggé le van lakva mert elhanyagoltam, és azt válaszolta, hogy akkor inkább nem kéri, mert nem fogja az én mocskomat takarítani.
Nem írtad, milyen messze laksz a húgodtól és a szüleidtől. Tegyük fel, belement volna a takarításba. Előttem van a szitu:
Húgod elmegy a kocsiért mondjuk biciklivel, vagy ha messzebb, akkor busszal. Visszaviszi a kocsit a kertes házba, ahol slag is van (kint most 10 fok sincs), lemossa az autót, kiporszívózza a kárpitot is, hogy legyen hová leülnie, lemossa a műszerfalat, kirázogatja a gumiszőnyegket, majd ha csillog az autó, elmegy a 80 km-es útjára. Majd visszaviszi neked az autót, hazamegy (kerékpárral és/vagy busszal). Meg a nagymaci f.szát! Ha 20 perc alatt te ezt megoldod, gratulálok!
Ganézd ki te és ne add kölcsön senkinek! Még a testvérednek se! Ez vagy te, kicsit magadba nézhetnél.
Nem lenne pofám mocskos kocsit kölcsönadni. Látod, megoldja másképp. Ennyike.
Ja, az előző mondandómhoz még annyi, hogy lásd, nem mindenki olyan ember, mint te:
Bátyám fiának aznap volt az esküvője, kb. 1 óra volt vissza a szertartásig. Alsó szomszéd felesége rémülten szaladt fel hozzá, hogy a férje nagyon fullad, nem kap levegőt. Tesóm nem gondolkodott, beült a kocsiba és bevitte a kórházba, pedig alig egy hónapja költöztek oda. Hamarabb beért vele, mintha mentőt hívtak volna. Az esküvőre is odaért a bátyám. És nem kért érte semmit cserébe!
Azért írtam le, hogy kicsit nézz magadba ember!!!
113., köszi! Látod már senki nem folytatja, jól lepontoztak téged, én már csak 3%-ot tudtam a pipámmal a válaszodon javítani.
Én büszke vagyok rá, mert egy 80 fős esküvő, ami a saját fiáé, amúgy is stresszes egy apának. Még csak akkor vágta magát puccba, miután visszaért. A bácsi azóta is jól van, de nem sokon múlt. Próbáltam érzékeltetni, hogy emberség is van a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!