Hogyan tudnám visszaszerezni az extől a kölcsönadott pénzt?
Nem lehet, hogy neki sincs pénze, ezért nem tudja visszaadni a tartozását???...
Esetleg próbáld megfenyegetni :
- szólsz az anyjának, és tőle fogod kérni a pénzt!
- elmondod a munkatársainak, barátainak, hogy nem adja vissza a tartozását!
- levelet fogsz küldeni a Főnökének és kiteregeted a szennyes dolgait!
- feljelented a rendőrségen (100-150ezer Ft azért már elég sok ahhoz, hogy foglalkozzanak az üggyel)!
- elmész ügyvédhez és bíróságon fogod tőle visszakövetelni a pénzed!
Hátha a fenti fenyegetésektől bef@sik és visszaadja a tartozását! :D
Magunk közt szólva : ha nem készült a kölcsönről tanúkkal aláírt papír, akkor fújhatod a pénzed, bármikor letagadhatja, hogy adtál neki kölcsön!
Az én exem (hölgy volt az illető)amikor a cuccait pakolta, még a pénzem egy részét is elvitte (250ezer). Nem akarta visszaadni, mondtam neki, hogy Drágám akkor holnap délben ott leszek a munkahelyeden és ordibálni fogok, aztán mindennap, amíg nem adod vissza :)
Plussz (bár ez csak a nőknek lehet megalázó) mennek a szexi fotóink, videóink a netre, anyádnak kiteregetem a házaséletét amit elmeséltél nekem, stb.
Másnap délben ott voltam, és a pénzem is ott volt :)
Tuti tudsz egy csomó olyan dolgot róla amit ciki lenne ha kiteregetnél... legyél korrekt, mondd, hogy kiszúrsz vele, mert ő is kiszúr most veled. Ha nem adja, mehet a kicseszősdi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!