Ha egyszer elveszett a bizalom, azt nem lehet többé visszaszerezni - és igy nincs is értelme újra kezdeni.
2010. jan. 31. 22:14
3/15 A kérdező kommentje:
Nehéz ebbe beletörődni...
2010. jan. 31. 22:18
4/15 anonim válasza:
Ha sikerül bebizonyítania, hogy nem volt beszámítható állapotban...
jogász
2010. jan. 31. 22:29
5/15 anonim válasza:
Ha például olyasmi miatt veszik el a bizalom,mert megcsalt,akkor nekem édes kevés,hogy nem volt beszámítható állapotban....még ha jogilag elfogadható is.
Kérdésre válaszolva,mint tudjuk a szerelem vak,ez segíthet új esélyt adni,de hogy a bizalom lesz-e valaha a régi?...
Szerintem ha egyszer megingott,már nem lesz az igazi soha.
2010. jan. 31. 22:42
6/15 anonim válasza:
Ha azt mondja,hogy megváltozott, akkor nem valami véletlen eseményről van szó,hanem egy életstílusról.
A véletlenért bocsánatot kérne, nem kéne megváltoznia.
2010. jan. 31. 23:23
7/15 anonim válasza:
Ez a megváltozom, meg a majd én megváltoztatom sose jön be.
A megváltozásba energia kell, ami egyszer kifullad. Ha valaki alapból nem ilyen vagy olyan, csak ideig óráig tudja magára erőltetni.
(Vagy esetleg ha megtér... akkor tényleg megváltozhat.)
2010. jan. 31. 23:33
8/15 anonim válasza:
Sehogy! Én 7 évig éltem együtt az exemmel, megcsalt, rajtakaptam és utána probáltam ugyanazt érezni iránta, amit addig éreztem(nem önkínzásból, hanem van 1 közös gyerekünk), de nem ment és kiadtam az útját! Nagyon szenvedtem 1 darabig, de rájöttem, hogy sokkal jobb nélküle! Ő azóta se tudta feldolgozni ezt az egészet és teljesen belerokkant! Soha sem fognak megváltozni semmilyen téren sem, mert csak ígérgetnek.... de ha nagyon szeretsz valakit és úgy látod a dolgokat, hogy nem "annyira vészes", akkor adjál neki még egy esélyt!
2010. febr. 1. 00:38
9/15 anonim válasza:
Sehogy. A bizalom nekem sosem jött vissza, egyszer csalt meg, aztán soha többet, de még most sem bízom benne. :S
2010. febr. 1. 00:51
10/15 anonim válasza:
Na ezt jól megaszontam :) Tehát még most sem bízom benne, de szerintem soha nem is fogok már. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!