Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A tesóm elvesztette a kompeten...

A tesóm elvesztette a kompetencia mérésen kapott mérési azonosítóját. Hogyan lehetne visszaszerezni, hogy meg tudjuk nézni az eredményét?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
szerintem senkinek nincs már meg az... én rögtön elhagytam, amikor megkaptam, tök hülyeség az egész... ennyi erővel az oktatási azonosítóvel is meg lehetne nézni, azt legalább nem hagynánk el...
2011. márc. 20. 13:24
 2/6 A kérdező kommentje:
A normálisak megtartották, nem a saját véleményedre vagyok kíváncsi, hanem választ szeretnék kapni a kérdésemre.
2011. márc. 20. 13:51
 3/6 anonim válasza:
Próbálkozzatok meg az ofővel, igazgatóval, vagy azzal az iskolai személlyel aki megkapja aaz eredményeket, elvileg neki tudnia kell az egyéni eredményeket is, vagy az azonosítót esetleg.
2011. márc. 22. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:

első vagyok...

1. én nem személyeskedtem

2. az tartson 5nél több kódot meg, akinek két anyja van

3. szívből kívánom, hogy adminisztrátor legyél, jól megfizetve, de legalább 500kódot kelljen megjegyezned...

2011. márc. 23. 06:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Abszolút nem értetted, hogy mit írtam le. A további válaszaidat pedig ugyanúgy lepontozom, mint az előzőt.
2011. márc. 23. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
lehülyéztél... amúgy meg pontozz le, lesz@rom... xD
2011. márc. 23. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!