Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza az autóm és a kölcsönadott pénzem az exemtől?
Ugyan házasok nem voltunk (csak másfél évig "jegyesek"), tavaly váltak szét útjaink, utána egy ideig még ígérgette, hogy rendezi a sorait, de már nem tudok vele kapcsolatba kerülni (a hívott szám nem kapcsolható...). Azóta használja a nevemen lévő autót, attól félek, hogy ha bármi baj történik (elüt valakit, stb) engem vonnak felelősségre... Kisegítettem, amikor anyagi gondja volt, sajnos nem rögzítettük írásban...
A lakásához menni egyedül nem merek, egyébként sincs soha otthon.
Gondolkodtam már rendőrségi feljelentésen, hogy eltulajdonította az autót, de nem tudom, hogy ezt hogy kezelik a rendőrségen. Kicsit hülyén hangzik a "Kölcsönadtam és nem adja vissza" szitu...
Ötletek esetleg, hogy milyen módja lehet annak, hogy ne legyen még nagyobb bajom a dologból?
Köszi előre is!
Én egyből a rendőrségre mennék. Hisz tied a kocsi, nyugodtam mond el nekik, hogy kölcsönadtad, és már nem akarja visszaadni. Ha a te neveden van, akkor a tied. A pénz viszont szerintem elúszott, csak az emberségén múlik, hogy visszaadja e.
Mindenképp rendőrség, mert már illő lett volna vissza adnia, ha eddig nem tette, szerintem akkor nem is akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!