Hogyan szerezhetném meg? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Egy olyan srácot,aki nem épp a hosszú,tartós kapcsolatokról híres? Hogyan tudnám úgy meghódítani,hogy ne csak egy lány legyek,hanem komolyan tervezzen velem? Hogy ne unjon rám 1 hónap után? Tudom,hogy tetszem neki,de én komoly kapcsolatot szeretnék már.
25L
2011. nov. 2. 22:21
1/7 anonim válasza:
szerintem ha erőlteted akkor nem fog menni
nekem sikerült egy ilyen sráccal, de csak azért mert elhatározta, most már felhagy az alkalmisakkal, megkomolyodik... utána ismerkedtünk meg, én lettem a tartós kapcsolat
ha ő nem szeretne még megkomolyodni, megállapodni, akkor te nem fogod tudni megváltoztatni
mindenesetre ne hagyd magad könnyen elcsábulni, hátha a több munka valamelyest eredményre vezet, mert akkor többet foglalkozik veled... ki tudja :)
sok sikert
3/7 anonim válasza:
Próbálj meg inkább olyan férfit keresni aki téged akar testestül lelkestül, megváltoztatni sose akarj senkit, egy férfi sem változik meg csak ha nagyon szeret és akar valakit...kényszerből egyik se fog, ha nincs meg a kémia esélytelen. Jobb nem szenvedi emiatt.
4/7 anonim válasza:
Nincs olyan praktika, amivel 100%-ig biztosan meg tudod tartani. Akármit tehetsz, végül az ő akaraterején múlik-fene tudja, hogy mi az, ami miatt ő azt mondja egy lányra, hogy na, érte érdemes küzdeni, vele érdemes lenne x évet leélni... mivel mi még annyira sem ismerjük, mint te. Lehet, hogy akkor érsz el nála nagyobb sikereket, ha titokzatos maradsz és nem lógsz a nyakán, de lehet, hogy akkor, ha házias vagy, és azt érzi, hogy mindenkor számíthat rád. Mindenesetre annyi biztos, hogy azzal valszeg elriasztod, ha erőltetetten, nyilvánvalóan próbálod betörni és megváltoztatni.
5/7 anonim válasza:
Láncold ki a pincébe, etesd meg 2 naponta. Vesetálat azért hagyj mellette, de a gödörásás is lehet megoldás.
6/7 anonim válasza:
Részesítsd fellációban gyakran. Bár egy-két hét után akkor is rád fog unni. Minden férfi hamar rádun, mert ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!