Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Olyan nagy dolgot kérek...

Olyan nagy dolgot kérek cserébe, ha kölcsönadom az autóm?

Figyelt kérdés

A hugom kölcsönkérte az autóm egy kb 80kilóméteres útra, és azzal a feltétellel adtam, ha kitakarítja kívül-belül.

Való igaz, eléggé le van lakva mert elhanyagoltam, és azt válaszolta, hogy akkor inkább nem kéri, mert nem fogja az én mocskomat takarítani.

2021. okt. 9. 10:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 anonim ***** válasza:
94%
Akkor én biztos fordítva vagyok bekötve, de ha valakinek netán kölcsönadnám az autóm és tiszta retek, akkor előtte magam takarítanám ki, mert elég égőnek érezném a dzsuvás autót.
2021. okt. 9. 15:52
 102/116 anonim ***** válasza:
92%
Az a vicc az egészben, hogy ha a húg kívül-belül ragyogóra kitakarította volna a mocskos autót, még akkor is úgy érezné a kérdező, hogy ő szívességet tett és a húga emiatt hálás lehet.:D
2021. okt. 9. 15:53
 103/116 anonim ***** válasza:
88%

100 Mert?Tán meg akarta venni?Eddig arról volt szó, hogy egyszer kölcsönadod.

Te az a fajta ember lehetsz, aki ha vendégül látja a rokonait a születésnapja alkalmából, akkor kifizettetné velük a lakáshitelt.

2021. okt. 9. 15:55
 104/116 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, még mindig nem érted? Csicska, szar munkát akartál volna vele elvégeztetni; ganyézást, pucolást, a te xarod takarítását, és mindezt azért, mert a kocsi a tiéd. És ő - mint azóta megtudtuk - amúgy is rosszul keres.

Tök felesleges a (mű)ideológiádat gyártani.

2021. okt. 9. 15:56
 105/116 anonim ***** válasza:
86%

úgy látom a számolgatás megy, de arra nem tud válaszolni, hogy mi a jó testvér.

egyszer érném meg, hogy valaki azt mondja, hogy oké, végiggondoltam, ez tényleg taplóság volt

2021. okt. 9. 17:41
 106/116 anonim ***** válasza:
88%
Oké, azért a kérdező nem bunkó, csak rosszul van bekötve. Nem illik ilyet kérni. Olyat illik kérni, hogy feltankolva hozza vissza és így is illik megköszönni. Amúgy ja, ha valakinek kölcsönadom az autóm, akkor kitakarítom, alap... Mi is kaptunk már kölcsön autót, néztem is volna nagyokat, ha ilyet kérnek.
2021. okt. 9. 17:51
 107/116 anonim ***** válasza:
84%
Minek írsz ki kérdést, ha úgyis megmagyarázgatod, hogy neked miért van igazad?
2021. okt. 9. 18:28
 108/116 anonim ***** válasza:
34%
De nem az egészet adod neki, és ha nem annyira retkes, még fair is lett volna.
2021. okt. 9. 19:21
 109/116 anonim ***** válasza:
15%
Nem kérsz nagy dolgot, viszont hugod egy lusta disznó!
2021. okt. 9. 19:37
 110/116 anonim ***** válasza:
88%

Ja, utolsó, nem ő a bunkó, hogy egy mocskos autót ad kölcsön? Amit ő mocskolt össze? A tankolás fair lenne. Ez nem.

Kérdező, hogy jön ide, hogy mennyi a ház kiadása, meg az autómosó?

Még mindig nem erről van szó. Tahó, bunkó vagy.

2021. okt. 10. 10:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!