Olyan nagy dolgot kérek cserébe, ha kölcsönadom az autóm?
A hugom kölcsönkérte az autóm egy kb 80kilóméteres útra, és azzal a feltétellel adtam, ha kitakarítja kívül-belül.
Való igaz, eléggé le van lakva mert elhanyagoltam, és azt válaszolta, hogy akkor inkább nem kéri, mert nem fogja az én mocskomat takarítani.
Autókölcsönző szerintem legkevesebb 30ezerért adta volna + üzemanyag legyen kb 4-5ezer.
Ez nem ér meg 20percnyi munkát?
Ha azt kéred, hogy annyira tankolja vissza amennyire lefullasztotta, akkor az a korrekt.
Az, hogy a te szemetedet takarítsa ki, nagyon nem korrekt.
Ha meghív vendégségbe és ad ételt-italt ahogy jó vendéglátótól illik, akkor sem fogod cserébe kitakarítani a lakását.
Itt nem a pénzről van szó, kérdező.
Hanem arról, hogy te a saját munkádat csináltatnád meg vele, kihasználva hogy szüksége lenne rád (pontosabban a kocsidra, de mivel az a tiéd, ezért rád).
Nálam simán beleférne. Biztos nem nyalnám olyan fényesre, hogy csillogjon mint a Salamon töke, de ha ennyiért kölcsönkapnék egy kocsit, akkor az a 30 perc egy kocsimosóban nekem beleférne.
A lelakottat kicsit konkretizálhatnád, mert ahogy látom, ez mindenkinek más. Ha teledobálod szeméttel, az durva, de ha csak arról van szó, hogy van benne lábbal behordott kosz, meg kívül is kell egy alapos mosás, az nem nagy cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!