Komolyan még én vagyok bunkó?
A tesóm és a sógorom mondták hogy jönnének hozzánk aludni karácsonykor, arra a 2 napra amíg körbemennek a szülőkhöz Idén nemet mondtam, több okból:
december 19-re vagyok kiírva programcsászárra, karácsonyra jöhetünk haza ha minden oké.
Őszintén nem akarok úgy hazajönni hogy már jön is valaki és itt is alszik, sőt még ugráljam körül azért ("csak egy rántotta is elég reggel nekünk meg vacsira valami, ebédre elmegyünk a mamáékhoz").
Ráadásul minden évben hoznak valami betegséget (van 2 kisfiuk akik most kezdték az ovit ráadásul) a családból, ami nem hiányzik most nagyon.
Elmondtam,hogy most költöztünk 1 hete, szét van még verve a ház jó része, van egy fürdőnk és egy szobánk (nekünk sincs még ágyunk csak matrac) és a gyerekszoba, mindenhol máshol félkész állapotok, alapanyag, burkolóanyag tárolók kb, van olyan szoba ahol csak a beton van meg, fal vakolásra vár.
Erre megkaptam hogy: "milyen vagyok, ennyire nem vagyok képes, csak 2 nap, éljem túl,ők mit csináljanak így akkor?! Addig csak kész lesz még 1 szoba..."
Tényleg én vagyok bunkó?
Igazuk is van anyudéknak.Minek ez az ott alvás??Nem értem embereknél ez milyen mánia XD
Én nem tudnék máshol jót aludni amúgy sem mert az egy idegen környezet,nem az én megszokott ágyneműm,matracom stb...
Nem mehetek ki reggel úgy ahogy én akarok,pl ruha nélkül vagy lengén öltözve a konyhába meg egyéb kényelmetlenségek.
Nálunk tavaly előtt töltött 1 hetet párom testvére,az ő párja,a párja 6 éves kislánya és anyósom szóval tudom miről beszélek....
Nem volt rossz hogy ott vannak csak a vége felé már vártam hogy induljanak haza.Ők másik országból érkeztek tehát így érthető az ott alvás de egyéb esetben számomra kicsit fura.
Karácsonykor is illő egy családi ebéd vagy vacsora de ennyi.Aztán mindenki menjen haza a saját otthonába.Ebben semmi rosszindulat nincs csak egyszerűen mindenkinek meg van a maga élete.
36-os vagyok. Húha 1 hetet tavaly!?:D Mi bő egy éve költöztünk be végre az új otthonunkba de már nem tudom megszámolni hányszor aludtak itt rokonok!🤷 Párom testvérének a gyereke is itt aludt, amit meséltem tegnap, hogy még csak meg se kérdeztek előtte, pedig el lett mondva!
De hogy tudsz jó szívvel nemet mondani egy rokonnak, mikor közli hogy jön vagy már itt is van ugye és majd holnap megy? Mikor evidens, hogy van hely meg minden. Meg egyébként nem is lenne ezzel baj,ha mondjuk mindenki csak egy évben egyszer jönne, mert örül az ember neki, hogy mostmár akkora házban lakik, hogy tudunk helyet biztosítani meg évi szinten egyszer szerintem jó buli is az ittalvás. Én csak a rendszeres ilyen látogatókat nem tudom megérteni. Meg az ilyen bunkókst, hogy az se érdekli, hogy az ember nem kicsit elfoglalt lehet, mint pl.a Kérdező esetében is!
41-es vagyok
Igen,így van!1 évben egyszer belefér.Meg is volt beszélve.Tavaly előtt nem tavaly volt de mindegy nem is ez a lényeg.
Megmutattam nekik a várost stb...
Rendszeresen nem volna olyan kényelmes azért így lenni áááá
Ők nem is ilyenek úgyhogy ezen nem aggódom
Ilyen pofátlanokkal mint a Kérdező testvére nem is kell foglalkozni sem
Főleg hogy neki is volt császár tehát meg is kéne hogy értse miről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!