Komolyan még én vagyok bunkó?
A tesóm és a sógorom mondták hogy jönnének hozzánk aludni karácsonykor, arra a 2 napra amíg körbemennek a szülőkhöz Idén nemet mondtam, több okból:
december 19-re vagyok kiírva programcsászárra, karácsonyra jöhetünk haza ha minden oké.
Őszintén nem akarok úgy hazajönni hogy már jön is valaki és itt is alszik, sőt még ugráljam körül azért ("csak egy rántotta is elég reggel nekünk meg vacsira valami, ebédre elmegyünk a mamáékhoz").
Ráadásul minden évben hoznak valami betegséget (van 2 kisfiuk akik most kezdték az ovit ráadásul) a családból, ami nem hiányzik most nagyon.
Elmondtam,hogy most költöztünk 1 hete, szét van még verve a ház jó része, van egy fürdőnk és egy szobánk (nekünk sincs még ágyunk csak matrac) és a gyerekszoba, mindenhol máshol félkész állapotok, alapanyag, burkolóanyag tárolók kb, van olyan szoba ahol csak a beton van meg, fal vakolásra vár.
Erre megkaptam hogy: "milyen vagyok, ennyire nem vagyok képes, csak 2 nap, éljem túl,ők mit csináljanak így akkor?! Addig csak kész lesz még 1 szoba..."
Tényleg én vagyok bunkó?
Dehogy vagy bunkó, az a bunkó, aki ezt elvárná tőled. Ha ezért megsértődnek, annyi baj legyen!
N
Nem vagy bunkó, ők a bunkók.
Egyébként nem úgy van, hogy újszülötthöz egy ideig nem is szabad menni, nehogy olyan betegséget vigyenek be a látogatók, amire a baba szervezete nincs felkészülve?
Szülők mit mondanak amúgy?
Hogy mi van?? Frissen szült kismamához eleve csak segíteni, kaját vinni illik, azt is gyorsan letudni, nem ott dekkolni napokig. Betegesen megint nem illik menni.
A felújítás miatt is totál érthető, hogy nem tudtok vendégeket szállásolni.
Egyáltalán nem vagy bunkó, a rokonok akarnak kihasználni, mert sajnálnak 10-20 ezret kiadni szállásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!