Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Komolyan még én vagyok bunkó?

Komolyan még én vagyok bunkó?

Figyelt kérdés

A tesóm és a sógorom mondták hogy jönnének hozzánk aludni karácsonykor, arra a 2 napra amíg körbemennek a szülőkhöz Idén nemet mondtam, több okból:

december 19-re vagyok kiírva programcsászárra, karácsonyra jöhetünk haza ha minden oké.

Őszintén nem akarok úgy hazajönni hogy már jön is valaki és itt is alszik, sőt még ugráljam körül azért ("csak egy rántotta is elég reggel nekünk meg vacsira valami, ebédre elmegyünk a mamáékhoz").

Ráadásul minden évben hoznak valami betegséget (van 2 kisfiuk akik most kezdték az ovit ráadásul) a családból, ami nem hiányzik most nagyon.

Elmondtam,hogy most költöztünk 1 hete, szét van még verve a ház jó része, van egy fürdőnk és egy szobánk (nekünk sincs még ágyunk csak matrac) és a gyerekszoba, mindenhol máshol félkész állapotok, alapanyag, burkolóanyag tárolók kb, van olyan szoba ahol csak a beton van meg, fal vakolásra vár.

Erre megkaptam hogy: "milyen vagyok, ennyire nem vagyok képes, csak 2 nap, éljem túl,ők mit csináljanak így akkor?! Addig csak kész lesz még 1 szoba..."

Tényleg én vagyok bunkó?

2021. szept. 29. 13:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy bunkó, az a bunkó, aki ezt elvárná tőled. Ha ezért megsértődnek, annyi baj legyen!

N

2021. szept. 29. 13:36
 12/43 anonim válasza:
100%
Na hagy a rokonokkal, az osszes megbolondult, komolyan, nem, nem vagy bunkó sőt igazad van! Én is így áltam volna a dolgokhoz😀
2021. szept. 29. 13:40
 13/43 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Nem vagy bunkó, ők a bunkók.

Egyébként nem úgy van, hogy újszülötthöz egy ideig nem is szabad menni, nehogy olyan betegséget vigyenek be a látogatók, amire a baba szervezete nincs felkészülve?

Szülők mit mondanak amúgy?

2021. szept. 29. 13:41
 14/43 anonim ***** válasza:
96%
Ezentúl máskor sem látnám őket szívesen. Meg is kérdezném, hogy mégis hogyan gondolták, hogy friss, császáros anyukához karácsonykor beállítanak és 2 napot vendégeskednek. Kíváncsi vagyok, mit mondanának.
2021. szept. 29. 13:45
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Menjenek Arbnb-be, vagy panzióba. Ja, hogy az 30-40 ezer 2 napra? Hát ez van. Ahogy vki már írta, ezután se engedném őket meghívatni magukat.
2021. szept. 29. 13:58
 16/43 anonim ***** válasza:
98%
1 hete szült anyához nem megyünk vendégségbe és kész. A többi ellenérved felesleges szócséplés. Bunkók, te meg ne hagyd magad.
2021. szept. 29. 14:00
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hormonok, mert engem is felhúzott. Hogy képzelik, hogy beleszólnak abba mit hogy csinálj a házadba? Az meg a pofátlanság magasfoka, hogy beállítunk máshoz karácsonykor. Van szálloda, panzió, úgy senki sincs zavarva, terhelve. Az meg, hogy akkor szülsz és úgy mennének, erre szavakat nem találok. Hihetetlen emberek. Te tarts ki, hogy szülsz, nem tudsz felvállalni semmi pluszt elég a gyerek és kész. Oldják meg. Millió szállás aki csak arra vár, hogy foglaljanak nála. Most még szerintem időben is van.
2021. szept. 29. 14:03
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi van?? Frissen szült kismamához eleve csak segíteni, kaját vinni illik, azt is gyorsan letudni, nem ott dekkolni napokig. Betegesen megint nem illik menni.

A felújítás miatt is totál érthető, hogy nem tudtok vendégeket szállásolni.

Egyáltalán nem vagy bunkó, a rokonok akarnak kihasználni, mert sajnálnak 10-20 ezret kiadni szállásra.

2021. szept. 29. 14:05
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
A tesódéknak a saját érdekük a legfontosabb. Az, hogy a konyhán kiakadt és ő kér számon (!?), hogy a saját házadban nem vendeégszobát csinálsz először, hanem konyhát... De a bejelentés se kutya! Pár napos babához és frissen felvágott anyukához még látogatni sem szokás menni. Két császárom volt, mindkettő után legalább 2 hetig max fél órára jöttek a rokonok és mentek haza. Nemhogy beköltözni, reggelit-vacsorát kérni!? Én sem engedném ezután oda őket ottalvásra, mert te is lehetsz önző az otthonodban. Amúgy meg több sebből vérzik a kérésük. Nyugodj meg és készüljetek a baba érkezésére, a tesód meg nyaljon sót! A szüleitekkel majd megoldják.
2021. szept. 29. 14:06
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem a hormonok okozzák, mert en nem vagyok terhes de agyf.szt kaptam. Eddig nekik kedveztetek, most magatokat nezitek tok jogosan. Eszembe nem jutna odapofatlankodni ilyen helyzetbben( meg amugy sem ha ugy latom zavarok). Itt ők ülnek fordítva a lovon. Most legalabb kiderult milyenek valójában. Úgy csináljátok ahogy nektek jó.
2021. szept. 29. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!