Van egy nyaralóm, amit ki szoktam adni vendégeknek. Megígértem a fizető vendégnek, hogy küldök fotókat a házról, csak annyit mondtam neki, a hétvégén lefotózom, csak nem jött össze, mert nagyon el voltam foglalva. A vendég várta volna előző hétvégén a képeket, írt is, de nem válaszoltam neki. Hívott, de kinyomtam a telefont. Végül elhordott mindenféle szar alaknak. Közben annyi időm se volt, hogy levegőt vegyek.
Oké hogy nem volt időd lefotózni meg minden de azért csak van 24 órából pár perc szabadidőd amikor feltudod hívni hogy elvoltam foglalva..
2020. júl. 19. 19:56
3/16 anonim válasza:
felveszed a telefont, elmondod, mi a pálya - ez két perc -, és nincs ez a balhé
igen, te voltál a bunkó
2020. júl. 19. 19:59
4/16 anonim válasza:
jahh, és FIZETNI AKART neked
5/16 anonim válasza:
Igaza volt.Tényleg az vagy.De nem ám kicsi.
Egy normális ember nem nyomja ki a telefont, vagy ha igen, akkor azonnal küld sms-t, és amint telefonközelében lesz ismét azonnal hívni illik a hívó felet.
Jah, és nem igérget..hanem a szava áll mint a cövek.
6/16 anonim válasza:
Az hogy lehet hogy pont volt itt egy kerdés a masik oldalrol is?
A tulaj azt mondta hogy lefotozza a hàzat de nem küldte ilyenkor nézzünk masik szallast vagy mi van?
Persze nem tudom szoszerint idezni.
De most ilyen létezik hogy egyszer az egyik ir aztan a masik kb 1-2 napon belül?
Ha lélegezni van időd s élni, akkor annyit is tudtál volna írni, hogy elnézést-igyekszem, de "sz@er alak vagyok:)"
2020. júl. 19. 20:07
9/16 anonim válasza:
6-7.
Előfordulhat, hogy troll kérdés és mindkettőt ugyanaz a gyökér unalmaséletű troll írta ki.
Amennyiben mégis valós a kérdés: igen, te voltál bunkó, ezt egy egyszerű teszttel le is ellenőrizheted: gondold el a saját reakciódat, ha megígérnek valamit, majd nem váltják be, és számon se tudod kérni őket. Ugye, jó érzés.
2020. júl. 19. 20:15
10/16 anonim válasza:
Hát, igen, itt te voltál a bunkó. xD Olyan nincs, hogy annyit nem bírtál közölni vele, hogy "bocs, csak később tudok képeket küldeni".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!