Komolyan én voltam a bunkó?
Figyelt kérdés
Van egy nyaralóm, amit ki szoktam adni vendégeknek. Megígértem a fizető vendégnek, hogy küldök fotókat a házról, csak annyit mondtam neki, a hétvégén lefotózom, csak nem jött össze, mert nagyon el voltam foglalva. A vendég várta volna előző hétvégén a képeket, írt is, de nem válaszoltam neki. Hívott, de kinyomtam a telefont. Végül elhordott mindenféle szar alaknak. Közben annyi időm se volt, hogy levegőt vegyek.2020. júl. 19. 19:44
11/16 anonim válasza:
Amikor a tortenet masik oldalat latjuk. Hat en nem vennem ki toled, az egesz biztos, de aki komolyan vett teged, az kozben nem allapodott meg massal, raboltad az idejet.
Ha nem erezted volna, nem szivesseget teszel.
12/16 anonim válasza:
Ha igénybe veszek majd egy szolgáltatást és megígérnek valamit, akkor nagy bunkóság ha nem értesítenek. Gondolj bele a fordított helyzetbe! Te mit szólnál ahhoz ha veled ugyanaz történne, mint a leendő vendéggel.
14/16 anonim válasza:
Sajnos nem viselkedtél elfogadhatóan. Megígértél valamit és úgy hátráltál ki az ígéreted teljesítése mögül, hogy még arra sem méltattad a kommunikációs partneredet, hogy felvállald a linkségedet. Speciel, nem venném igénybe egy ilyen megbízhatatlan embernek semmilyen szolgáltatását.
15/16 anonim válasza:
Tuti troll, különben már reagált volna valamit. Ne etessétek.
16/16 anonim válasza:
"Hívott, de kinyomtam a telefont." A mai telefonoknál lehet olyant csinálni, hogy lefordítod őket (a képernyő lefelé néz), vagy megnyomsz egy gombot és nem rezeg/csörög, de a hívás továbbra is folyamatban marad, ezzel máris kevésbé tűnsz udvariatlannak, bunkónak.
A másik pedig, hogy válaszolni kellett volna, és nem ignorálni őket. Alap, hogy ilyenkor megírjuk, hogy elnézést pár nappal később küldöm a megígért képeket, amire ők vártak.
Szóvaal, igen, te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!