Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Komolyan még én vagyok bunkó?

Komolyan még én vagyok bunkó?

Figyelt kérdés

A tesóm és a sógorom mondták hogy jönnének hozzánk aludni karácsonykor, arra a 2 napra amíg körbemennek a szülőkhöz Idén nemet mondtam, több okból:

december 19-re vagyok kiírva programcsászárra, karácsonyra jöhetünk haza ha minden oké.

Őszintén nem akarok úgy hazajönni hogy már jön is valaki és itt is alszik, sőt még ugráljam körül azért ("csak egy rántotta is elég reggel nekünk meg vacsira valami, ebédre elmegyünk a mamáékhoz").

Ráadásul minden évben hoznak valami betegséget (van 2 kisfiuk akik most kezdték az ovit ráadásul) a családból, ami nem hiányzik most nagyon.

Elmondtam,hogy most költöztünk 1 hete, szét van még verve a ház jó része, van egy fürdőnk és egy szobánk (nekünk sincs még ágyunk csak matrac) és a gyerekszoba, mindenhol máshol félkész állapotok, alapanyag, burkolóanyag tárolók kb, van olyan szoba ahol csak a beton van meg, fal vakolásra vár.

Erre megkaptam hogy: "milyen vagyok, ennyire nem vagyok képes, csak 2 nap, éljem túl,ők mit csináljanak így akkor?! Addig csak kész lesz még 1 szoba..."

Tényleg én vagyok bunkó?

2021. szept. 29. 13:10
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de én felújítás meg gyerek nélkül is elküldeném őket máshova.
2021. szept. 29. 16:35
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Küldd nekik a szallas.hu linkjét, aztán kapják be!
2021. szept. 29. 16:38
 33/43 anonim ***** válasza:
97%
Ezek igazi büdös parasztok.
2021. szept. 29. 17:04
 34/43 anonim ***** válasza:
97%
Nehogy már... Császár után örülsz hogy élsz nem még kiszolgáló személyzetet játssz. Hozzánk 6 hétig senki nem jöhetett, miután szültem, mert nem voltam olyan állapotban. Mondj nemet, abszolút nincs igazuk.
2021. szept. 29. 17:08
 35/43 anonim ***** válasza:
97%
Nézd, nem vagyok terhes, és nem vagyok házfelújításban, 3 szobásban lakunk ketten a férjemmel, DE: Ide akkor sem jönne senki, akit nem hívok. Amúgy sem, karácsonykor meg főleg nem. Nem olvastam végig a válaszokat, így nem tudom, volt-e ez kérdés, de egyrészt vagy aludjanak a szülőknél, akikhez mennek, másrészt ha nem, akkor vegyenek ki szobát valahol a környéken.
2021. szept. 29. 17:40
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

24-es komoly vagy!:D Bárcsak Mi is meg tudnánk ezt tenni! Azt hittem a sztorinál, amikor mégis beállítottak, akkor úgy voltatok vele, hogy jól van akkor gyertek be, de persze közben a pofám leszakadt volna. Eleve olyan bénító az ilyen bunkóság, hogy hirtelen nem is tudnék köpni nyelni sem.

Múltkor hallom, hogy a Párom mondja telón testvérének (akivel egyébként nem igazán van jóban mert meg is érdemli, hogy ne legyen),hogy kérdezzen meg ráérek-e, mert a gyerekével kért meg, hogy tanuljak. Erre se hívást se üzenetet nem kaptam csak beállítottak. Abból hogy épp benne voltam valamiben látták, hogy kellemetlenséget okoznak, de az ilyenek szerintem ezt pont leszarják...

Szóval Kérdező, egyáltalán nem a hormonok!...

2021. szept. 30. 07:50
 37/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm❤ megnyugodtam és ki fogok állni értünk, mert ez nem állapot.

A tojás, nos az úgy volt hogy megjegyezték hogy nekem van hiperszuper új konyhám,abban nem nagy dolog megcsinálni ennyit 😉 - mintha nekem ez kötelező lenne miközben örülök majd valószínűleg ha zuhanyozni tudok...

2021. szept. 30. 22:12
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük mert nem normálisak!

Testvéred is szült akkor mi a kérdés?Ő nem tudja hogy mivel jár??!!

Milyen egy tapintatlan kis tapló Jézusom!Még vinné a nyavalyát rátok holott újszülött lesz a házban akire élete első pár hetében nagyon vigyázni kell.

No comment!Ezt hívod te testvérnek?Vannak nála bajok a fejben

Ajánlom hogy ne is hívdd,ne is keresdd míg észhez nem tér és bocsánatot nem kér a taplósága miatt

2021. okt. 1. 06:42
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem azt használják ki aki hagyja magát. Hozzám ha csak úgy beállítanának akkor elküldeném őket a f4szba. Kapu zárva. Nem jutnak be. Gyerekvigyázást se vállalok 🤷‍♀️

Az ilyen pofátlan ember amúgyse adná vissza/hálálná meg a dolgot soha.

2021. okt. 1. 06:55
 40/43 A kérdező kommentje:

Tesómnak is program császár volt, anyukánk ment hozzá egyből ahogy hazajött és egy hétig ott volt, mert sógorom ment dolgozni. Én ebben a vírus+influenza szezonba nem kértem ezt, férjem 2 hetet itthon lesz velünk.

Neki nyűg volt a szoptatás így hogy anyu is tudta etetni amíg ő fürdött stb, szóval ők úgy voltak vele hogy egyből kényelmesebb a tápszer, aztán ebben élnek hogy maje én is így leszek, jön anyukánk és hát milyen gond lehet amiért ne fogadnánk őket...

Szüleink egy konyha szobás garzonban laknak, ők mondták hogy idén vegyék úgy a dolgot hogy korábban jönnek napközben és akkor időben haza tudnak menni, de ők nem akarnak reggel kelni emiatt (9-10körül kel a család ha lehet).

2021. okt. 1. 07:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!