Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Komolyan még én vagyok bunkó?

Komolyan még én vagyok bunkó?

Figyelt kérdés

A tesóm és a sógorom mondták hogy jönnének hozzánk aludni karácsonykor, arra a 2 napra amíg körbemennek a szülőkhöz Idén nemet mondtam, több okból:

december 19-re vagyok kiírva programcsászárra, karácsonyra jöhetünk haza ha minden oké.

Őszintén nem akarok úgy hazajönni hogy már jön is valaki és itt is alszik, sőt még ugráljam körül azért ("csak egy rántotta is elég reggel nekünk meg vacsira valami, ebédre elmegyünk a mamáékhoz").

Ráadásul minden évben hoznak valami betegséget (van 2 kisfiuk akik most kezdték az ovit ráadásul) a családból, ami nem hiányzik most nagyon.

Elmondtam,hogy most költöztünk 1 hete, szét van még verve a ház jó része, van egy fürdőnk és egy szobánk (nekünk sincs még ágyunk csak matrac) és a gyerekszoba, mindenhol máshol félkész állapotok, alapanyag, burkolóanyag tárolók kb, van olyan szoba ahol csak a beton van meg, fal vakolásra vár.

Erre megkaptam hogy: "milyen vagyok, ennyire nem vagyok képes, csak 2 nap, éljem túl,ők mit csináljanak így akkor?! Addig csak kész lesz még 1 szoba..."

Tényleg én vagyok bunkó?

2021. szept. 29. 13:10
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
99%
Nem vagy bunkó. A ház állapota mellékes, frissen szült kismamához ne menjen vendégségbe. Majd a szülők elszállásolják.
2021. szept. 29. 13:14
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszülőknél nem tudnak aludni? Már azért eleve idióta ötlet ez, mert 19-re vagy kiírva, és akkor ők ottalvós bulit akarnak, két ovissal. Hát haha. Nem. Semmiképp. Amúgy sem állítunk be így újszülötthöz, nemhogy napokra. Mit képzelnek?
2021. szept. 29. 13:15
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Eleve bunkóság meghivatni magunkat valakihez(akinek még kigyereke is van)

Meg amúgy is.

Jól döntöttél,nem vagytok szálloda..

Sok örömöt és egészséget a kicsikhez❤

2021. szept. 29. 13:16
 4/43 anonim ***** válasza:
99%

Szerintem nem a ház állapotát kell kifogásnak használni. Hanem kérek-perec elmondani, hogy lehet valaki olyan bunkó, hogy elvárja a frissen szült anyukádról, hogy körbe ugrálja...... Sőt, ha nem kellene őket körbe ugrálni, akkor is elég idiótának kell lennie valakinek, hogy azt gondolják, őket fogod kerülgetni.

Eszem megáll, soha nem jutott volna ilyen eszembe. Elég bunkó tesód van.

2021. szept. 29. 13:21
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
*anyukától
2021. szept. 29. 13:22
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

Tahók. Vegyenek ki szállodai szobát.

Eleve mi az, hogy nem az új unokahúg/unokaöcs érdekli, hanem az ingyenszállás...

2021. szept. 29. 13:23
 7/43 A kérdező kommentje:

Lehet a hormonok, de ez úgy felhúzott!

Köszönöm ❤

Ja meg a fejemhez vágták, hogy akkor minek kellett drága konyha, inkább fejeztük volna be az összes szobát... A konyha abban a méretben baromi jó áron volt és előbb lett kész, mintsem a szakik és az alapanyagok árai, elérhetősége feljebb mentek volna... Sőt örülök hogy nem ugrottunk neki annyira mert most jobban látjuk hogyan alakítsuk.

Amúgy ők sose laktak kertesben még, nem újítottak fel úgy igazán, nem kellett semmi nagyot cserélniük, látom hogy nincsenek képben abszolút, milyen egy használt ház, de akkor is...

2021. szept. 29. 13:25
 8/43 anonim ***** válasza:
100%

Haha

Nehogy már ők mondják meg,hogy milyen házatok/konyhátok/szobátok legyen.És arra költötök amire úgy gondoljátok.

Ez a ti dolgotok,ti tudjátok!

2021. szept. 29. 13:28
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
4.válaszoló vagyok. Ezek nem hormonok, lassan 3 éve nem vagyok terhes és mégis felhúzott. Hanem a józan ész, hogy szülés után nem megyek oda valakihez 2 napra (hacsak nem ő hívott és akkor is csak segítségnek).
2021. szept. 29. 13:32
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
És még van pofája, hogy elszámoltat.. Eszem megáll. Úristen, de gyökér.
2021. szept. 29. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!