Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek nagy korkülönbség...

Szerintetek nagy korkülönbség a 9 év tesvérek között?

Figyelt kérdés

2021. aug. 28. 22:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
32%

Igen. Ez tulajdonképp 2 egyke.

Egy 10 éves nem tud mit kezdeni egy 1 évessel. Vagy 19 évesen se a 10 évessel. Se fordítva.

Teljesen más életszakaszok.

2021. aug. 29. 11:29
 32/38 anonim ***** válasza:
86%
Azért ne jelentsük ki kategorikusan, hogy nem tud mit kezdeni! Igenis lehet köztük jó kapcsolat, nálunk is működött.
2021. aug. 29. 12:09
 33/38 anonim ***** válasza:
75%
igen. Ennyi van a tesóim és köztem, nem tartjuk a kapcsolatot.
2021. aug. 29. 12:57
 34/38 anonim ***** válasza:
86%

#13: A nagyobbik tesóddal hány év a korkülönbség? Gyanús, hogy ismerhetlek... ;-)

Nálunk pont ez a helyzet. 29-21-17 évesek a gyerekeim. Kicsiként és most felnőttként is jól kijönnek egymással. Szóval szerintem nem sok a 9 év. Nyilván szülőfüggő is: köztem és a féltestvérem közt majdnem 10 év van, hát mi sosem jöttünk ki jól igazán, bár én nagyon örültem neki, mikor megszületett. Aztán később eldurvultak a dolgok, nyilván ehhez hozzátett, hogy nem édestesvérek voltunk, az ő apja nekem csak nevelőapám volt (bár rá tényleg illene a mostoha kifejezés), és ezt a tesóm mindig ki is használta. Most felnőttként még rosszabb a helyzet, irigy az én családi életemre, mert ő még mindig otthon él, kvázi mártírt játszik, hogy még anyánkkal van.

2021. aug. 29. 20:05
 35/38 anonim ***** válasza:
90%

Nővérem és köztem 9 év van. Mi nagyon jó testvérek vagyunk.

Nővérem nagyon várt és inkább volt anyám helyett anyám. Bármikor számíthatok rá.

2021. aug. 29. 20:19
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagy különbség, ha van közte még kettő. :)

Szerintem egy testvért nem akkor kell tervezni, ha már "megfelelő" a köztes idő rá, hanem ha a szülők kívánnak még egy gyereket.

2021. aug. 31. 08:37
 37/38 anonim válasza:
100%
Nem. Sok mindenben tudsz segíteni a kicsiknek. Felnéznek rád példakép lehetsz. Sok terhet le tudsz venni a szüleidről. A mi legkisebb, és legnagyobb gyerekünk között 9 év van.
2021. szept. 3. 08:53
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk "csak" 5 év volt a korkülönbség, mert szüleim nem tudták, akarnak e még gyereket. Akkor tudtunk elsőnek leülni beszélni, amikor ő 15 lett, én meg 20. Azelőtt pokollá tettük egymás életét.
2021. szept. 3. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!