Szerintetek nagy korkülönbség a 9 év tesvérek között?
Igen. Ez tulajdonképp 2 egyke.
Egy 10 éves nem tud mit kezdeni egy 1 évessel. Vagy 19 évesen se a 10 évessel. Se fordítva.
Teljesen más életszakaszok.
#13: A nagyobbik tesóddal hány év a korkülönbség? Gyanús, hogy ismerhetlek... ;-)
Nálunk pont ez a helyzet. 29-21-17 évesek a gyerekeim. Kicsiként és most felnőttként is jól kijönnek egymással. Szóval szerintem nem sok a 9 év. Nyilván szülőfüggő is: köztem és a féltestvérem közt majdnem 10 év van, hát mi sosem jöttünk ki jól igazán, bár én nagyon örültem neki, mikor megszületett. Aztán később eldurvultak a dolgok, nyilván ehhez hozzátett, hogy nem édestesvérek voltunk, az ő apja nekem csak nevelőapám volt (bár rá tényleg illene a mostoha kifejezés), és ezt a tesóm mindig ki is használta. Most felnőttként még rosszabb a helyzet, irigy az én családi életemre, mert ő még mindig otthon él, kvázi mártírt játszik, hogy még anyánkkal van.
Nővérem és köztem 9 év van. Mi nagyon jó testvérek vagyunk.
Nővérem nagyon várt és inkább volt anyám helyett anyám. Bármikor számíthatok rá.
Nem nagy különbség, ha van közte még kettő. :)
Szerintem egy testvért nem akkor kell tervezni, ha már "megfelelő" a köztes idő rá, hanem ha a szülők kívánnak még egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!