Szerintetek nagy korkülönbség a 9 év tesvérek között?
Igen
Húgom és köztem 6 év van
Egyáltalán nem jövünk ki jól
Parom és húga között 11 év van
Nem nagyon beszélnek
Nem véletlenül mondják,hogy a két gyerek között 1-1.5 év legyen
Húgom és köztem 10 év van
Utáltam minden egyes percét és soha nem lesz gyerekem ezért mert 15 éven keresztül én neveltem fel a testvérem
Mert a szülők állandóan rám bízták,hogy te vagy a nagyobb vigyázz rá,de basszus én is még gyerek voltam 10 évesen
És 10 éves korom óta fel kellett vegyem a szülő szerepet egészen 25 éves koromig
És eldöntöttem,hogy én élni akarok,nem gyereket nevelni
1. Kérdező, ha 9 éves a gyereked és most vállalnál mellé másikat, akkor ezzel a korkülönbséggel nem szabad törődni. Azzal igen, hogy a kisebbik miatti lakásfelosztás ne menjen a nagyobbik tanulásának, magánszférájának a terhére.
A kolléganőm lánya 14 éves volt, amikor az öcs megszületett.
2. A testvérek közt a gyerekkorukban nem lesz - szoros - testvéri viszony. Nagyon nem is lehet, hiszen, mire a kicsi járni fog, a nagyobbik felsős lesz, mire a kisebbik írni tanul, a nagyobbik középiskolás lesz, mire a kisebbik felsős lesz, a nagyobbik dolgozik vagy egyetemre jár. Teljesen más életszakaszban lesznek, amikor a kisebbik lesz 21, akkortájt lesznek majdnem egy fázisban.
3. Az idősebb testvér arra is jó - mint kolléganőmnél -, hogy ha a fiú rossz, az anyja nem veri meg, de megmondja, hogy neki mint anyának tilos, de a nővérnek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!