Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek nagy korkülönbség...

Szerintetek nagy korkülönbség a 9 év tesvérek között?

Figyelt kérdés

2021. aug. 28. 22:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
38%

Igen

Húgom és köztem 6 év van

Egyáltalán nem jövünk ki jól

Parom és húga között 11 év van

Nem nagyon beszélnek

Nem véletlenül mondják,hogy a két gyerek között 1-1.5 év legyen

2021. aug. 29. 08:17
 22/38 anonim ***** válasza:
76%

Húgom és köztem 10 év van

Utáltam minden egyes percét és soha nem lesz gyerekem ezért mert 15 éven keresztül én neveltem fel a testvérem

Mert a szülők állandóan rám bízták,hogy te vagy a nagyobb vigyázz rá,de basszus én is még gyerek voltam 10 évesen

És 10 éves korom óta fel kellett vegyem a szülő szerepet egészen 25 éves koromig

És eldöntöttem,hogy én élni akarok,nem gyereket nevelni

2021. aug. 29. 08:21
 23/38 anonim ***** válasza:
22%
Kíváncsi vagyok, mennyi van az utálkozók között, akik simán féltékenyek voltak mert apu -anyu nem csak az övék volt már?
2021. aug. 29. 08:31
 24/38 anonymousreview60 ***** válasza:
85%

1. Kérdező, ha 9 éves a gyereked és most vállalnál mellé másikat, akkor ezzel a korkülönbséggel nem szabad törődni. Azzal igen, hogy a kisebbik miatti lakásfelosztás ne menjen a nagyobbik tanulásának, magánszférájának a terhére.

A kolléganőm lánya 14 éves volt, amikor az öcs megszületett.

2. A testvérek közt a gyerekkorukban nem lesz - szoros - testvéri viszony. Nagyon nem is lehet, hiszen, mire a kicsi járni fog, a nagyobbik felsős lesz, mire a kisebbik írni tanul, a nagyobbik középiskolás lesz, mire a kisebbik felsős lesz, a nagyobbik dolgozik vagy egyetemre jár. Teljesen más életszakaszban lesznek, amikor a kisebbik lesz 21, akkortájt lesznek majdnem egy fázisban.

3. Az idősebb testvér arra is jó - mint kolléganőmnél -, hogy ha a fiú rossz, az anyja nem veri meg, de megmondja, hogy neki mint anyának tilos, de a nővérnek nem.

2021. aug. 29. 08:42
 25/38 anonim válasza:
77%
Nálunk pont úgy ahogy a kilences válaszoló írta. 7 évvel vagyok idősebb, álladndóan pesztrálnom kellett és mivel ő fiú így kedvenc is lett. Ráadásul van egy másik öcsém aki 20 évvel fiatalabb, mint én és őt már nem is igazán ismerem, mert már rég otthon sem laktam mikor született. Amúgy édestestvérek vagyunk.
2021. aug. 29. 08:43
 26/38 anonim ***** válasza:
90%
Vajon miért merül fel ez a kérdés, matematikai szempontból vagy családtervezési okból? Egy 10-20 gyerekes családnál természetes, hogy a legidősebb és legfiatalabb gyerek között nagy a korkülönbség. Egyébként meg tényleg nagyon családfüggő, a szülők és a gyerekek személyiségétől függő, hogy mennyire tudják összehangolttá (harmonikussá) tenni az életüket a különböző életkorú és különböző ellátást igénylő személyek esetében.
2021. aug. 29. 08:57
 27/38 anonim ***** válasza:
40%
Nálunk 3 év van és nagyon távol állunk egymástól. Én mindig is egy húgot akartam, de öcsém lett. Ő meg magyarázza nekem a fiús dolgait, amit nem értek, csak bologatok és ott hagyom. Nem érti meg, ha megvan, miért gyűlölöm, ha piszkal stb.
2021. aug. 29. 08:57
 28/38 anonim ***** válasza:
93%
Még beleférhet.
2021. aug. 29. 09:35
 29/38 anonim ***** válasza:
10%
Igen, azonnnal csökkentsétek le három évre minimum!
2021. aug. 29. 10:51
 30/38 anonim válasza:
8%
Mármint dugáshoz sok vagy hogy érted?
2021. aug. 29. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!