Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek mennyire gáz ha...

Szerintetek mennyire gáz ha egy szobába lakom 23 évesen a 21 éves öcsémmel?

Figyelt kérdés

Kb. egy barátomat se hivtam át még soha hozzánk annyira szégyellem.

Saját lakás nincs ahova tudnék menni, sajnos nem örököltünk nagyitól meg huszadrangú rokontól mint sok más szerencsés fiatal. Albérletre nincs pénzem, a keresetem nem fedezi a kéthavi kauciót meg a 150 ezres bérleti díjat. Vagyis fedezné, de kenyéren meg vizen köszönöm, de nem szeretnék élni. Szobáért szintén nem fizetek, azzal előrébb nem vagyok. Magánszféra lenne, de cserébe azért is fizetni kell szépen és még ismeretlen, kitudja milyen megbizhatatlan emberekkel osztozol mindenen.

A szülők pedig lefossák telibe, korábban se érdekelte őket ez a dolog hiaba könyörögtünk 10+ éven át egy szobáért, nekik megvan a kényelem az a lényeg, a mi helyzetünk nem érdekli őket. Pedig tudom az anyagi helyzetüket és 20 év alatt ha nagyon szerették volna simán összespórolhattak volna egy külön szobára nekünk, ez teljesen fixen állítom. Most már meg ugye minek huszonévesen a szoba, más ilyenkor mar házasodik meg gyereket vállal.

Mit gondoltok?

2021. aug. 14. 00:38
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
85%

Én 22 éves koromig laktam egy szobában az öcsémmel. Kicsit zavart, de belepusztulni azért nem akartam. Aztán a párommal elmentünk egy ócska albérletbe, onnan vettünk egy saját lakást hitelre, most meg költözünk egy nagyobba szintén hitelre. Azért, hogy a kiskamasz gyerekeinknek legyen saját szobájuk, ha már nekem nem volt.

Ez az "apuci pénzén", meg örökségen való vergődés viszont szánalmas. Minden szülő, akinek van rá lehetősége, segít a gyerekének abban, hogy elinduljon az életben. Mi is úgy tervezzük, hogy legalabb egy kis lakást veszünk majd a gyereleinknek (irigykedők divatos kifejezésével a fenekük alá toljuk). Tudom, nem mindenkinek van erre lehetősége, de nehogy már szégyenkeznie kelljen annak, akinek igen.

2021. aug. 14. 08:26
 22/55 anonim ***** válasza:
68%
Én úgy oldottam meg hogy egy 10' irodakonténert vettem szobának amit leraktam az udvaron és csak fürdeni megyek be a házba és mosni. Csatlakoztatható hozzá áram hosszabbító-n keresztül külső konnektorba. Főzőlapon főzök és egy olyan kis helyiséget felfűteni fillérekből megvan. M5konténer.hu-n a legolcsóbb. Félmillió körül mozog és bármikor át telepíthető.
2021. aug. 14. 08:34
 23/55 anonim ***** válasza:
22%

Nyilván, te már csak tudtad 13 évesen h mennyibe kerül egy szobát felhúzni....

Az alaptól kezdve a tető megbontásáig (h becsatlakozzon a + tető stb)

Hibáztatod a szüleidet, és kifogásokat gyártasz h TE miért nem oldod meg a magad baját!

2021. aug. 14. 09:13
 24/55 Lazy Lover ***** válasza:
74%
Üdv a klubban az nem opció hogy építész magadnak 1 szobát? Bontott anyagból nem olyan drága vagy veszel egy mobil házat azok se drágák
2021. aug. 14. 09:23
 25/55 A kérdező kommentje:

11-es

Teljesen más az, ha az anyagi helyzetetek és a lakás körülményei nem teszik lehetővé és megint más, ha kertes házban laksz, tudnátok terjeszkedni, anyagi lehetőség is adott, mégsem történik semmi 20 éven keresztül, mint az esetemben.

2021. aug. 14. 10:14
 26/55 A kérdező kommentje:

12-es

Nagyjából az átlagkeresetet, és masfél éve dolgozom.

2021. aug. 14. 10:15
 27/55 A kérdező kommentje:

14-es

Talán nem szeretném 50 éves koromig nyögni a hitelt meg eladósítani magamat. Van a környezetemben negatív példa hitelfelvételből. Köszi, de ebből a stresszből nem kérek.

2021. aug. 14. 10:18
 28/55 A kérdező kommentje:

15-ös

Várom a linkeket az 50 ezres albérletről. Hangsúlyozom, nem egy szobát keresek. A 150-et egyébként rezsivel együtt értettem.

2021. aug. 14. 10:20
 29/55 A kérdező kommentje:

16-os

"Sztem nem a szülő dolga szexre alkalmas helyet biztosítani a gyereknek."

Akkor mégis kié? A sajátomé 16 éves diákmunkás gimnazistaként? Jézusom de sötét vagy te...

2021. aug. 14. 10:23
 30/55 anonim válasza:
77%
Együttérzek én is veled kérdező. Ez a szülőkre nézve iszonyú gáz. Szexuális vágyaitokat sem bírjátok kiélni és nem is érdekelte ez őket sosem.
2021. aug. 14. 10:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!