Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek mennyire gáz ha...

Szerintetek mennyire gáz ha egy szobába lakom 23 évesen a 21 éves öcsémmel?

Figyelt kérdés

Kb. egy barátomat se hivtam át még soha hozzánk annyira szégyellem.

Saját lakás nincs ahova tudnék menni, sajnos nem örököltünk nagyitól meg huszadrangú rokontól mint sok más szerencsés fiatal. Albérletre nincs pénzem, a keresetem nem fedezi a kéthavi kauciót meg a 150 ezres bérleti díjat. Vagyis fedezné, de kenyéren meg vizen köszönöm, de nem szeretnék élni. Szobáért szintén nem fizetek, azzal előrébb nem vagyok. Magánszféra lenne, de cserébe azért is fizetni kell szépen és még ismeretlen, kitudja milyen megbizhatatlan emberekkel osztozol mindenen.

A szülők pedig lefossák telibe, korábban se érdekelte őket ez a dolog hiaba könyörögtünk 10+ éven át egy szobáért, nekik megvan a kényelem az a lényeg, a mi helyzetünk nem érdekli őket. Pedig tudom az anyagi helyzetüket és 20 év alatt ha nagyon szerették volna simán összespórolhattak volna egy külön szobára nekünk, ez teljesen fixen állítom. Most már meg ugye minek huszonévesen a szoba, más ilyenkor mar házasodik meg gyereket vállal.

Mit gondoltok?

2021. aug. 14. 00:38
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
91%

Amig otthon éltem, tudtam spórolni. Így vettem a lakásom pár éve. Ennyi. Természetes miután dolgoztam, én is beszálltam a rezsibe, és rendszeresen be is vásároltam. Viszont amit albérletre költöttem volna, azt eltettem.

Barátokkal is össze lehet egyébként költözni, nemcsak idegenekkel.

2021. aug. 14. 00:49
 2/55 anonim ***** válasza:
58%
Irigykedj, vergõdj csak.Azzal nem jutsz egyrõl a kettõre:)
2021. aug. 14. 00:49
 3/55 A kérdező kommentje:

Baratoknak vagy sajat lakasuk van, vagy a parjukkal laknak egyutt.

A pár éve az nem tudom mit jelent, de ma egy 20 négyzetméteres lyukért is 15 évig kell spórolni.

De nem akarok elkanyarodni az eredeti kérdésemtől.

2021. aug. 14. 00:51
 4/55 anonim ***** válasza:
87%
Csak az önerőig kell spórolni, a többi hitel.
2021. aug. 14. 00:53
 5/55 anonim ***** válasza:
48%
Milyen szemetek ezek a szülõk hogy a 23 éves gyereküknek nem építenek szobát.Hát hova fajul ez a világ?!
2021. aug. 14. 00:56
 6/55 A kérdező kommentje:
Nem 23 évesen szerettem volna szobát, hanem 13 évesen. Mint majdnem minden normális gyerek. És az anyagi lehetőségek adottak lettel volna. Csak akarás nem párosult hozzá.
2021. aug. 14. 01:02
 7/55 anonim ***** válasza:
32%
Egy olyannal is aki csak azt hajtogatja hogy milyen jó másnak és neki milyen xar.A magadfajtára mondom hogy tökéletesen megérdemli a sorsát:)
2021. aug. 14. 01:05
 8/55 anonim ***** válasza:
84%
Tegyél érte, hogy változzanak a dolgok.
2021. aug. 14. 01:40
 9/55 anonim ***** válasza:
47%
Gáz, de nem a te szégyened, hanem anyádéké
2021. aug. 14. 02:29
 10/55 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem gáz, nekem is van barátnőm/haverom, aki egy szobában volt a hugával, mikor pizsiparti volt nála, a nappaliban aludtunk.

20 év fölött viszont nekem már egyáltalán nincs meg, hogy ottalvós bulikat szervezzek, számomra az ilyen felsős-gimis dolog, mikor a szüleid nem akarnak még elengedni az éjszakába.

Még nyár van, meleg van, üljetek ki az udvarra iszogatni.

2021. aug. 14. 02:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!