Elmondjam neki, hogy mit tudtam meg?
Ha igaz lenne a történet
Mi értelme lenne elmondani a tesódnak?
Így is úgyis utálja apátokat.
Akkor meg minek?
Nem, a válás nem mindig opció. Manapság persze igen, de ha jól értettem, az anyukája egy régimódi roma családból származik. Gondolom, arra nevelték, hogy engedelmes legyen és jó háziasszony. És istenem!!! Nem fejezhette be a gimnáziumot!!! Hogy vált volna el így és dolgozott volna két gyerek, egy erőszakos férj és egy régimódi család mellet?
Szerintem mondd el a bátyádnak, beszéljétek meg.
"mikor anya 16 éves volt egy nap lekéste a buszt, apám meglátta a buszmegállóban és felajánlotta ,hogy haza viszi, de nem haza vitte"
Ha most anyukád nem kési le azt a buszt, akkor most te sem léteznél! Milyen furcsa, hogy milyen kis dolgokon múlik!
7!
De, mindig opció. Elválhatott volna. Vannak és mindig is voltak segélyszervezetek. Elválhatott volna, már az első gyerek születése után. Befejezhette volna sz iskolát, de nelkulnis dolgozhatott volna minimum egy gyárban.
Bírom, amikor a XXI. századi nagyvárosi fiatalok meg akarják magyarázni, hogy egy generációval ezelőtt, valószínűleg egy kelet-magyarországi faluban, egy tradicionális roma családban (de még romának se kellene lennie) mit tehetett volna meg egy nő és mit nem.
Kérdezőnek válaszolva: én nem mondanám el. Semmi előnye nem lenne belőle a tesódnak, csak még jobban gyűlölné apátokat.
Az igazság néha fájdalmas, de az igazsághoz mindenkinek joga van.
Én megmutatnám.
Az a bátyádon múlik, hogy dolgozza fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!