Tesódnak van kulcsa a lakásodhoz/házadhoz? Ha nálad van, oda mehet, és azt csinálhat a lakásodban/házában, amit akar?
Van, ahogy nekem is az övéhez, de csak akkor megyünk át egymáshoz a másik jelenléte nélkül, ha valamelyikőnk nyaral és állatot kell ellátni meg növényeket locsolni.
Amúgy ha épp együtt vagyunk valamelyikünknél, akkor is nyugodtan otthon érezhetjük magunkat egymásnál, pl benyúlhatunk a hűtőbe kiszolgálni magunkat meg ilyenek.
Nincs. Szüleim élnek, nekik van.
Ha ők már nem élnek (vagy olyan állapotban lesznek, hogy úgyse tudnának maguk eljönni), akkor elképzelhető.
Leginkább akkor van jelentősége, ha nyaralunk és távollétünkben öntözni kell.
Olyan nálunk elképzelhetetlen, hogy bejárkálunk egymáshoz kéretlenül. Pedig összetartó család vagyunk.
Tesómnak van ide, nekem nincs az övéhez.
Én szoktam kínálni őt ha jön minden földi jóval, ő ad ha kérek. Nem nyúlkálunk egymás cuccaihoz kérdés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!