Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám el akar hamvasztani,...

A bátyám el akar hamvasztani, de én nem akarom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudtam hová kell sorolni ezt a kérdést. De azt mondta ha meghalok elégettet. De én nem akarom hogy égessenek.

2021. máj. 15. 11:28
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
98%
Honnan tudja h túlél téged?? 😂😂😂
2021. máj. 15. 11:32
 2/37 anonim ***** válasza:
79%
Próbálkozott már vele? Mondjuk, üldözött disznópörzsölővel vagy hegesztőpisztollyal? :DDDD
2021. máj. 15. 11:38
 3/37 anonim ***** válasza:
65%

Semmit.

Ha a vizes földbe leszel az jobb?

2021. máj. 15. 11:38
 4/37 anonim ***** válasza:
74%
Bátty lévén a matematikai esélye nagyobb arra hogy előbb hal meg, mint te. Úgyhogy legközelebb amikor ezzel szívat, akkor csak mondj annyit neki hogy: "Saját magaddal legyél elfoglalva, úgyis előbb fogsz meghalni, mint én. Te is azt szeretnéd, hogy elégessenek?"
2021. máj. 15. 11:43
 5/37 anonim ***** válasza:
64%
Gondoskodj róla, hogy ő haljon meg előbb.
2021. máj. 15. 11:44
 6/37 anonim ***** válasza:
95%

Készítesz végrendeletet és elhelyezed közjegyzőnél. Akkor az abban írottak az örökösödre nézve kötelezőek, ha az örökségre igényt tart.

Mindezt úgy írom, hogy nagyon remélem, hogy nem 16 éves vagy.

2021. máj. 15. 11:46
 7/37 anonim ***** válasza:
93%

Lehet tenni erre vonatkozó rendelkezést a megfelelő helyen. Ha ennyire parázol, akkor raksz erre a célra félre pénzt és megbízol egy ilyen profilú céget, embert megbízol. Életvégi tervezésnek hívják, gondoskodhastsz előre rőla, hogyan, miképp temessenek.

Ha viszont mindez más költsége, akkor abba nagyon beleszólásod nincsen,persze normál esetben tiszteletben kellene tartaniuk a kívánságodat, normális családokban így szokás, de ha a tietek nem az, akkor gondoskodjál előre arról, hogy úgy temessenek, ahogy te szeretnéd.

2021. máj. 15. 11:47
 8/37 anonim ***** válasza:
22%
6: Az a bibi, a végrendeletet hónapokkal a temetés után nyitják ki.
2021. máj. 15. 11:49
 9/37 A kérdező kommentje:
36 vagyok. Nem akarom hogy égessenek.
2021. máj. 15. 11:50
 10/37 anonim ***** válasza:
73%

Ebben igazad van, ...fogas kérdés!

Akkor szóban elmondja egy számára megbízható embernek, (orvos, pap, akárki) de jobb, ha le is írja, hogy a későbbi öröksége átvételének ez a feltétele.

2021. máj. 15. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!