A bátyám el akar hamvasztani, de én nem akarom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudtam hová kell sorolni ezt a kérdést. De azt mondta ha meghalok elégettet. De én nem akarom hogy égessenek.2021. máj. 15. 11:28
11/37 anonim válasza:
a 10-es válaszom a 8-asnak írtam.
12/37 anonim válasza:
Amúgy halálod után már nemtökmindegy??🤣🤣🤣
13/37 anonim válasza:
Beleírod a végrendeletedbe, hogy nem hamvaszthatnak azt kész. Bár nem igazán értem, hogy neked ez miért nem mindegy, a halálos pillanatától fogva a tested csak egy kipac hús, szövet stb.
14/37 anonim válasza:
A vegen ugyis por lesz beloled. Nyugi, nem fog fajni.
15/37 anonim válasza:
Nem tökmindegy miután meghaltál? :D
16/37 anonim válasza:
Ha a kukacok zabálnak szét, az sem sokkal gusztibb és jobb, nem?
Amúgy meg nem tök mindegy? Neked már nem fog fájni, a temetkezés amúgy is egy elavult dolog, mindenkit szét kellene szórni a fenébe, mert ennyi milliárd embernek úgysem lesz hely már a földön végső nyughelynek, meg ha lenne is, nem látogantá a kutya sem, max pár évig, aztán ugyanúgy felszednék a vállalkozók, mint ahogy nem meghosszabbított sírhelyek esetében és beszórnák egy közösbe. Nem jobb ezt megelőzni?
hamvasztás, szórás, oszt jónapot, nem kell a rokonoknak sem a virággal bajlódni, emlékezni meg lehet otthon is.
17/37 A kérdező kommentje:
Lehet hogy mindegy, nem is tudom. És a lelkemmel mi lesz? Ha nem fogja találni a testemet hogyan megy tovább?
2021. máj. 15. 12:25
18/37 anonim válasza:
A hamvasztásnak a koporsós temetés a duplája, ha nem több.
19/37 anonim válasza:
A lelked marad a dilihazban. Onnan nincs kimeno.
20/37 anonim válasza:
Van párod,gyereked? Mert az örökösök gondoskodnak a temetésről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!