Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám el akar hamvasztani,...

A bátyám el akar hamvasztani, de én nem akarom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudtam hová kell sorolni ezt a kérdést. De azt mondta ha meghalok elégettet. De én nem akarom hogy égessenek.

2021. máj. 15. 11:28
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%

Hát, hogy a hited szerint is megnyugtassalak:

A lelked a halálod pillanatában elhagyja a testedet és nem a kukacoktól nyüzsgő, bűzölgő, rothadó porhüvelyedben vándorol a menny felé.

Ha hamvasztanak, akkor:

"Porból leszünk és porrá leszünk!"

(Pulvere est et in pulvere reverteris)

Ha temetnek, akkor legfeljebb kőolajjá változol pár millió év alatt.:)

2021. máj. 15. 12:36
 22/37 anonim ***** válasza:
40%

Apám is koporsós temetést akar meg hintót kutyafülét.

Hamvasztva lesz. Arra talán lesz pénzem. Mert apám erre ben tesz félre

2021. máj. 15. 12:37
 23/37 anonim ***** válasza:
82%

Ha a földben a kukacok és egyéb bogarak megesznek, csak a csontod marad fenn. Akkor az úgy sem egy használható test. A feltámadásnál gonolom egy teljes értékű testet kapnál vissza. Ez pedig igaz a hamvasztásra is.

Sok helyen nem temettek és nem is temetnek földbe. A tűz általi temetés volt a legfőbb ugymond, mert a füst felfele szállt, ami a mennybe repített, megtisztította az embert a bűneitől. Ugye a boszorkányok esetében is emiatt volt a máglya halál, mert a tűz megtisztított mindent.

Nekem szimpatikusabb a hamvasztás, azon belül az, mikor egy növényt, pl fát táplálnak a hamuból ezzel ugymond új életet adva.

Amúgy meg végrendelet. Ha ott kikötöd, hogy temetést kérsz, akkor azt senki nem tagadhatja meg.

2021. máj. 15. 12:44
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

1. Akkor már nem tök mindegy? 2. Mivel Te vagy a fiatalabb van némi esélyed, hogy túl fogod élni a bátyádat.

3. Gondolom azért akarná mert olcsóbb, gyorsabb. Koporsós jóval drágább.

4. Baromság ilyeneken agyalni

2021. máj. 15. 13:11
 25/37 A kérdező kommentje:
Milyen kedves bátyám van nekem. XD Még az külön gesztus tőle hogy nem élve akar elhamvasztani.
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Mit érdekel,akkor már tök mindegy.Legfeljebb visszajársz hozzá kísérteni.
 27/37 A kérdező kommentje:
26. Az a minimum hogy kisérteni fogom. Már ha megengedik, akkor tuti. Mondtam is neki. XD
2021. máj. 15. 13:15
 28/37 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem egetnek el akkor a testedet mindenfele kukacok lepik majd el a fold alatt.

Ez jobb?

2021. máj. 15. 13:20
 29/37 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként szerezhetsz egy kriptát, aztán jól bebalzsamoztatod magad, mint Lenin elvtársat, vagy a katolikusok a pápákat. Ezért tudják turnéztatni XXIII. Jánost még több mint 50 a halála után is. Így még a kukacveszély sem fenyeget! Ez a legjobb.
2021. máj. 15. 14:20
 30/37 anonim ***** válasza:
40%
millió körüli a koporsós temetés, félmillió a hamvasztásos Pesten. Tesódnak nyilván nincs erre szánva ennyije.
2021. máj. 15. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!