Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 31 éves bátyám nálunk lakik!...

31 éves bátyám nálunk lakik! Miért nem rúgják ki itthonról a szüleim? Miért akar itt maradni?

Figyelt kérdés
Van saját háza kerttel meg minden a szüleim vették neki pár éve de ő egy két napra megy csak oda aztán visszajön hozzánk. Nem dolgozok egész nap itthon ül főként a konyhában és ha lemegyek baszogat. Én 16 vagyok de 20 éves koromnál tovább nem szeretnék maradni a szüleim nyakán. Már így is nagyon keveset vagyok otthon. És a szüleim csomószor így rámszólnak hogy ne beszéljek hangosan mert alszik stb... korábban fekszik le mint én és később kel. Nem fogyatékos semmi baja. Miért nem megy már el?

2021. jan. 27. 10:38
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*nem dolgozik
2021. jan. 27. 10:38
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
bizonyára kényelmes neki ott, meg ki is nyalják a seggét. valószinűleg lustára nevelték, ezért nem megy el.
2021. jan. 27. 10:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Ja és megeszi előlem a kaját. amit szintén nem a saját pénzéből fizet. És mire én öt után hazaérek már csak a maradék van.
2021. jan. 27. 10:42
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Tudod ki lenne csendben, csak azért mert az életképtelen testvérem lustálkodni akar :D

Hát a nagy fenéket, ha ott eszi a fene 31 évesen is, akkor viselje el, hogy zajongok.

Egyébként amíg a szüleid nem dobják ki, addig fog élősködni rajtatok.

2021. jan. 27. 10:44
 5/16 A kérdező kommentje:
De amúgy volt már munkája csak kirugták.
2021. jan. 27. 10:48
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

Akár milyen a bátyád, a szülei mindig is a fiúkként fognak tekinteni rá, ezért nem rúgták ki eddig.

Gondolom azért marad otthon, mert nem dolgozik és így jut kajához stb, egyszóval ingyen élő.

Miért nem kérdezed meg tőle ezeket ?!

Az ilyen fajta kérdésekre csak közhelyeket lehet mondani, sajnálom.

2021. jan. 27. 10:50
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Ingyenélő. A munka bűzlik neki, az őt tutujgatós őseit meg simán kihasználja. ☹️
2021. jan. 27. 10:51
 8/16 anonim ***** válasza:
69%
mamahotelnek hívják ezt, nem kell főznie, stb. kényelmes neki. hátha lesz munkája, keres munkát? ettől még nem kéne veled reteknek lennie
2021. jan. 27. 12:41
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Testvérem dettó ilyen, lábujjhegyen kellett járni, mert délutánig alszik. De ő hajnali négykor nekiállhatott kolbászt sütni. :D Még sorolhatnám, többször beajánlották olyan állásokra, amikért én a fél karomat odaadtam volna. Erre ő mindig problémázott, keveselte a semmittevésért járó fizetést.

Régóta nem lakom otthon, de ő az oka annak, hogy nem látogatok haza csak ritkán. Nem is beszélek vele, persze én vagyok a rokonság szemében a szemétláda. Remélem majd akkor ők is foglalkoznak vele, ha nem lesz már ki eltartsa.

2021. jan. 27. 13:36
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Még annyi, hogy sajnos itt csak kipanaszkodni tudod magad, használható tanács tényleg csak annyi a szituációra, hogy "szard le" "költözz el". Mást nem lehet tenni sajnos.
2021. jan. 27. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!