31 éves bátyám nálunk lakik! Miért nem rúgják ki itthonról a szüleim? Miért akar itt maradni?
Tudod ki lenne csendben, csak azért mert az életképtelen testvérem lustálkodni akar :D
Hát a nagy fenéket, ha ott eszi a fene 31 évesen is, akkor viselje el, hogy zajongok.
Egyébként amíg a szüleid nem dobják ki, addig fog élősködni rajtatok.
Akár milyen a bátyád, a szülei mindig is a fiúkként fognak tekinteni rá, ezért nem rúgták ki eddig.
Gondolom azért marad otthon, mert nem dolgozik és így jut kajához stb, egyszóval ingyen élő.
Miért nem kérdezed meg tőle ezeket ?!
Az ilyen fajta kérdésekre csak közhelyeket lehet mondani, sajnálom.
Testvérem dettó ilyen, lábujjhegyen kellett járni, mert délutánig alszik. De ő hajnali négykor nekiállhatott kolbászt sütni. :D Még sorolhatnám, többször beajánlották olyan állásokra, amikért én a fél karomat odaadtam volna. Erre ő mindig problémázott, keveselte a semmittevésért járó fizetést.
Régóta nem lakom otthon, de ő az oka annak, hogy nem látogatok haza csak ritkán. Nem is beszélek vele, persze én vagyok a rokonság szemében a szemétláda. Remélem majd akkor ők is foglalkoznak vele, ha nem lesz már ki eltartsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!