Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 31 éves bátyám nálunk lakik!...

31 éves bátyám nálunk lakik! Miért nem rúgják ki itthonról a szüleim? Miért akar itt maradni?

Figyelt kérdés
Van saját háza kerttel meg minden a szüleim vették neki pár éve de ő egy két napra megy csak oda aztán visszajön hozzánk. Nem dolgozok egész nap itthon ül főként a konyhában és ha lemegyek baszogat. Én 16 vagyok de 20 éves koromnál tovább nem szeretnék maradni a szüleim nyakán. Már így is nagyon keveset vagyok otthon. És a szüleim csomószor így rámszólnak hogy ne beszéljek hangosan mert alszik stb... korábban fekszik le mint én és később kel. Nem fogyatékos semmi baja. Miért nem megy már el?

2021. jan. 27. 10:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

Elhiszem hogy rosszul esik. De a lényeg, hogy ne hagyd hogy ez az egész megmérgezzen. Próbálj meg ne foglalkozni a dologgal, és csak magadra koncentrálj. Tanulj, fejlődj, hogy még véletlenül se legyél olyan, mint a bátyád.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy idősebb korukban a szüleitekre fog e nézni. Vagy akkor majd jó leszel/lennél te is?

2021. jan. 27. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
35%

Más azért dolgozik egy életen át, hogy legyen saját háza.

Neki már van.

Minek dolgozzon, ha már elérte?!

2021. jan. 27. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

10

Ugyanezt írtam mégis lepontoztak :D (6os voltam)

2021. jan. 27. 14:55
 14/16 anonim válasza:
23%

Valószínűleg a motiváció hiánya miatt és hogy nem tudja mit akar... Ajánlj neki önkéntes programot, vagy mutass neki példát. Nem hiába a te testvéred! ;) (Ezzel nem azt értem, hogy a te felelősséged... hanem hogy te is lehetsz rá hatással, és akár láthatatlanba, de te fogod őt motiválni :) )

U.i.: tapasztalat alapján írtam: bár az én nagytesóm inkább szülőnk javára maradt itthon, mégis amikor én jó tapasztalataimat meséltem itthon nap mint nap, ő is fogta magát, s jött velem, azóta persze megelőzött :D <3

2021. jan. 27. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
A saját házában nyilván nincs, aki kicserélje a pelust rajta...
2021. jan. 27. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, viccen kívül...próbáltál már vele beszélgetni erről a témáról ? :D
2021. jan. 27. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!