31 éves bátyám nálunk lakik! Miért nem rúgják ki itthonról a szüleim? Miért akar itt maradni?
Elhiszem hogy rosszul esik. De a lényeg, hogy ne hagyd hogy ez az egész megmérgezzen. Próbálj meg ne foglalkozni a dologgal, és csak magadra koncentrálj. Tanulj, fejlődj, hogy még véletlenül se legyél olyan, mint a bátyád.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy idősebb korukban a szüleitekre fog e nézni. Vagy akkor majd jó leszel/lennél te is?
Más azért dolgozik egy életen át, hogy legyen saját háza.
Neki már van.
Minek dolgozzon, ha már elérte?!
10
Ugyanezt írtam mégis lepontoztak :D (6os voltam)
Valószínűleg a motiváció hiánya miatt és hogy nem tudja mit akar... Ajánlj neki önkéntes programot, vagy mutass neki példát. Nem hiába a te testvéred! ;) (Ezzel nem azt értem, hogy a te felelősséged... hanem hogy te is lehetsz rá hatással, és akár láthatatlanba, de te fogod őt motiválni :) )
U.i.: tapasztalat alapján írtam: bár az én nagytesóm inkább szülőnk javára maradt itthon, mégis amikor én jó tapasztalataimat meséltem itthon nap mint nap, ő is fogta magát, s jött velem, azóta persze megelőzött :D <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!