Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ennyire nem fair a...

Miért ennyire nem fair a genetika? Hogyan lehetek ennyivel csúnyább és szerencsétlenebb mint a húgom?

Figyelt kérdés

Sokkal csúnyább és mindenben rosszabb vagyok nála. 3 év van köztünk én 20 ő 17.

Sosem voltam egy szépség, de akkor jöttem rá, hogy mennyire gáz és csúnya vagyok, mikor a gyönyörű tesóm kamaszodni kezdett. Nyulánk, vékony testalkata van, dús, sok, szép haja, szép arca. Én vagy 10cm-el alacsonyabb vagyok. Erős csontozatú, nagy fenekű. Ráadásul csúnya szeplős vagyok, kevés, max vállig megnövő VÖRÖS hajam van és az orrom is hatalmas. A tesóm 10kg-al könnyebb tőlem, de ennyi centivel magasabb is. Pedig nem eszek sokat. Anya testalkatát örököltem, míg ő a nagynéninkét aki egy nádszál.

Nem elég, hogy mindenhol azt hallgatom, hogy ő milyen szép, elmehetne modellnek, imádják a fiúk. (Konkrétan volt, hogy hazahoztam egy srácot és ráhajtott a tesómra). Ő minden másban is jobb. A sportokban is ügyes én meg béna vagyok. Idén fejezte be a 11. osztályt, kitűnő tanuló. Egyetemre készül, biztos, hogy fel is fogják venni. Én már 2. éven próbáltam bejutni a vágyott karra, folytonos tanulás mellett, nem ment. Egy étteremben szállítok ki...úgy látszik, hogy többre nem vagyok való. Igen, tanulhatnék mást, de más nem érdekel.

Egyszerűen néha azt kívánnám, hogy ne lenne a húgom. Alapból sem érzem magam a toppon, az ő árnyékára meg szükségem igazán nincs.

Gonosz ilyet kívánni, mert nyilván nem tehet róla, hogy szép és okos és ügyes. Így született. És nem is dörgöli ezt az orrom alá. De másoktól folyton azt hallom, hogy ő milyen jó. Én nem is tudom mikor gyűjtöttem be utoljára ilyen dícséretet...

Hogy a fenébe lehet, hogy 2 ember gyereke ennyire különbözzön?

Ha egyszer lesz sajátom, biztos csak egyet vállalok.

2021. júl. 11. 09:46
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Tudod,nem minden a külső.

Lehet a húgodat azért látják szépnek, mert nem egy sajnálatra ácsingózó megkeseredett lány.

De ez csak egy tipp…

2021. júl. 12. 16:02
 42/46 anonim ***** válasza:
79%
Az én hajam meg fenékig érő, de tudod mi kellett ahhoz, hogy tetszek magamnak? Na mi? Befestettem. Vörösre:D
2021. júl. 21. 22:56
 43/46 anonim válasza:
100%

Ez a kérdés amit felvetettél, és sztori nagyon elgondolkodtatott. Eléggé felkúr, hogy más ember, fele annyi munkával 3x sikeresebb nálam mindenben. Tanulásban, kinézetben, ismerkedésben stb. Pont ez miatt gondolkozom azon, hogy saját gyereket nem vállalok. Az ő érdekében, jobb neki ha nem születik meg.

De ez fel sem merült bennem, hogy még családon belül is ekkora különbség lehet? Elméletileg egy és ugyanaz a genetikátok... Ez még igazságtalanabb mint amikor egy random ember születik jobb adottságokkal

Ezt valahogy el kell fogadni. De én magam sem tudom, hogy hogy, mélységesen átérzem az elkeseredettségedet. Aki meg azzal támad, hogy irigy vagy ne vedd magadra. Szerintem f@szság az irigységet bűnnek beállítani. Mintha mi döntenénk el azt, hogy irigyek akarunk lenni... Hát nem sőt, gyűlöljük a saját irigységünket és küzdünk ellene, de nehéz.

Amire próbálj meg gondolni, hogy nem feltétlen a legokosabb / legszebb emberek a legsiekresebbek vagy boldogabbak a világon. Pl ott volt Szálin elvtárs. Az arca elcsúnyult egy gyerekkori himlő miatt, az egyik keze meg volt sérülve, és bár nem volt buta ember, nem volt egy zseni sem. Mindemellett férfiként még a 170 centimétert sem érte el. És mégis milyen sokra vitte. Még a felesége is szép volt.

De pl ott van Putyin is egy jó példának. Alacsony, nem kifejezetten jóképű és mégis milyen hatalmas ember.

Legyenek ők a példaképek, ha nekik sikerült nekünk is sikerülhet.

2021. aug. 14. 09:20
 44/46 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem más az apátok.

Még az is lehet hogy az anyátok is. Kérdezd meg a szüleidet diszkréten nem e fogadtak örökbe.

2021. aug. 22. 08:17
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Privátban szívesen .egmutatom, hogy én hogy néztem ki mikor rám talált az igazi. És most hogy nézek ki.

A szépség relatív.

2021. aug. 25. 17:26
 46/46 anonim ***** válasza:
73%

ma 17:26

Ez nem igaz.

2021. aug. 25. 18:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!