Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ennyire nem fair a...

Miért ennyire nem fair a genetika? Hogyan lehetek ennyivel csúnyább és szerencsétlenebb mint a húgom?

Figyelt kérdés

Sokkal csúnyább és mindenben rosszabb vagyok nála. 3 év van köztünk én 20 ő 17.

Sosem voltam egy szépség, de akkor jöttem rá, hogy mennyire gáz és csúnya vagyok, mikor a gyönyörű tesóm kamaszodni kezdett. Nyulánk, vékony testalkata van, dús, sok, szép haja, szép arca. Én vagy 10cm-el alacsonyabb vagyok. Erős csontozatú, nagy fenekű. Ráadásul csúnya szeplős vagyok, kevés, max vállig megnövő VÖRÖS hajam van és az orrom is hatalmas. A tesóm 10kg-al könnyebb tőlem, de ennyi centivel magasabb is. Pedig nem eszek sokat. Anya testalkatát örököltem, míg ő a nagynéninkét aki egy nádszál.

Nem elég, hogy mindenhol azt hallgatom, hogy ő milyen szép, elmehetne modellnek, imádják a fiúk. (Konkrétan volt, hogy hazahoztam egy srácot és ráhajtott a tesómra). Ő minden másban is jobb. A sportokban is ügyes én meg béna vagyok. Idén fejezte be a 11. osztályt, kitűnő tanuló. Egyetemre készül, biztos, hogy fel is fogják venni. Én már 2. éven próbáltam bejutni a vágyott karra, folytonos tanulás mellett, nem ment. Egy étteremben szállítok ki...úgy látszik, hogy többre nem vagyok való. Igen, tanulhatnék mást, de más nem érdekel.

Egyszerűen néha azt kívánnám, hogy ne lenne a húgom. Alapból sem érzem magam a toppon, az ő árnyékára meg szükségem igazán nincs.

Gonosz ilyet kívánni, mert nyilván nem tehet róla, hogy szép és okos és ügyes. Így született. És nem is dörgöli ezt az orrom alá. De másoktól folyton azt hallom, hogy ő milyen jó. Én nem is tudom mikor gyűjtöttem be utoljára ilyen dícséretet...

Hogy a fenébe lehet, hogy 2 ember gyereke ennyire különbözzön?

Ha egyszer lesz sajátom, biztos csak egyet vállalok.

2021. júl. 11. 09:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
71%
#30 Engem is érdekelne. Pont az ilyen lányokról derül mindig ki hogy nem is akármilyen szépek :)
2021. júl. 11. 16:53
 32/46 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok semmilyen szép, így megkíméllek Benneteket. Na meg amúgy sem szeretem a képemet küldözgetni idegeneknek.
2021. júl. 11. 22:04
 33/46 anonim ***** válasza:
87%
L@tom te szeretsz ebben a szerepben fürdeni, hisz még más véleményére se vagy kíváncsi.
2021. júl. 12. 06:11
 34/46 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező csak ventillál....

Változtatni semmin nem akar, energiavámpírként mások sajnálatát akarja kicsikarni. Úgy, hogy semmiféle kézzelfogható bizonyíték nincs arra, amit állít...

Testképzavara lehet, de nem akar tenni ellene / érte semmit.

Másoknak panaszkodás, naphosszat.

2021. júl. 12. 09:35
 35/46 anonim ***** válasza:
81%

Nem hiszem, hogy bármi gond lenne a külsőddel. A vörös hajjal általában együtt jár a szeplő, és nagyon is szép szokott lenni. A nagy fenékkel sincs semmi gond, főleg ha formás, legalább nagyobbat csattan... :))))

Az összes problémád csak a fejedben létezik, de csak 20 éves vagy, így sokáig ott lesznek még, ha nem teszel ellene és csak várod, hogy magától javuljon a helyzet.

2021. júl. 12. 10:49
 36/46 A kérdező kommentje:

Oké, sz@rj le, én meg a te véleményedre tojok.

Egál.

2021. júl. 12. 10:56
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát a szépség egy dolog, ráadásul relatív, de ilyen személyiség, hááát :)
2021. júl. 12. 13:23
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Csak azon lehet segíteni aki hagyja.
2021. júl. 12. 14:19
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a legnagyobb bajod, hogy te saját magadat is letojod... Majd egyszer talán felébredsz.
2021. júl. 12. 15:33
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

A 38-as válaszolónak teljesen igaza van!

Nem bántani akarlak,én elhiszem hogy nagyon nehéz most neked,de hidd el, ha egy pszichológus segítségét kérnéd, könnyebb lenne.

Énnem csak a nővérem mellett,de még a bátyáim mellett is kevesebbnek éreztem magamat. A nővérem 175 cm,a bátyám 180 cm felett vannak,én meg a 170-et sem érem el. Én is szeplős vagyok,viszont én mindig is imádtam őket. Súlyfeleslegem ugyan soha nem volt, de nem sportolhattam versenyszerűen mint ők,mivel nem bírja a szívem. A fiatalabbik bátyámra sokáig FÉLTÉKENY voltam. Élsportoló volt ,ráadásul mindent megúszott. Én nagyon buta voltam fizikából,ők négyen pedig remekeltek belőle. Aztán,rájöttem, hogy ők sem tökéletesek. Ehhez az kellett ,hogy bőgve kifakadjak a hozzám legközelebb álló testvérem előtt.

Szerintem neked is beszélned kellene a húgoddal,lehet ő téged irigyel.

Nem mindenkinek lehet vörös haja.

Nem mindenkinek lehetnek szeplői.

Nem mindnekinek lehet nagy feneke.

Ha a húgoddal beszéltél,keress fel egy pszichológust.

Sok sikert az egyetemhez!

2021. júl. 12. 16:00
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!