Mit csináljak? A testvérem miatt nem tudok éjszaka elaludni!
Figyelt kérdés
Egy szobában vagyunk a testvéremmel, ezért minden este kettőig a szemembe világít a gép, amin játszik. Már nagyon sokszor kértem, hogy hagyja abba, de le se szar igazából. Ez azt jelenti, hogy végig megvakulok és egész este azt kell hallgatnom, ahogy discordon beszélget a haverjaival. Én az iskolához fél hétkor kelek, ráadásul délutánonként dolgozok, de így tényleg nem bírom tovább... Mit csináljak?2021. máj. 21. 01:36
31/32 anonim válasza:
Látom, jó nagy parasztok vannak itt. Mernétek csak az én gépemet kihúzni, még a fogaitok is kiröpülnének!
Remélem, hogy a hisztis kérdező testvérének is lesz annyi esze, hogy megvédje magát. Aki fáradt, az tud aludni akkor is, ha beszélnek és gépeznek körülötte. Ahhoz meg a kérdezőnek semmi köze, hogy mikor gépezik a testvére. Törődjön csak a saját életével mindenki.
32/32 anonim válasza:
A tesójának joga van gépezni. Nem köteles abbahagyni azt, amit csinál, neki is van élete.
Amúgy meg ha ennyire kiállhatatlan a kérdező, kéne neki egy külön szoba- na, nem azért, mert megérdemli, hanem csak azért, hogy ne a szerencsétlen testvérét cseszegesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!