Mit csináljak? A testvérem miatt nem tudok éjszaka elaludni!
A saját békességed és a mielőbbi megoldás érdekében: füldugó és szemmaszk.
Egyébként meg próbálj vele napközben beszélni erről (ne amikor ideges vagy ő meg épp gépezik, mert az már kiderült, hogy hatástalan). Keress kompromisszumot, ha van rá lehetőség. Pl. van másik helyiség, ahova kimehetne? Vagy elviseled a gépezést, de cserébe nem beszél legalább mondjuk 11 után? Ha nem érdekli, amit mondasz, szólj a szüleidnek, hátha ők tesznek valamit. Ha nem, akkor sajnos marad a füldugó+szemmaszk. A tesód meg egy paraszt, sajnálom :(
Szüleiddel nem beszéltél erről?
Esetleg a gépet nem lehet áthelyezni a lakásban? Kompromisszum a tesóval?
Ha nagyon gonosz lennék kikapcsolnám a wifit vagy valami sunyi módon vetnék véget, amiről csak én tudok. 😂😈
Itt egyetlen megoldás van, ha a szép szóból nem ért.
Kihúzod a gépet a 220-ból a gcibe. Ha meg elkezd hisztizni hajnalok hajnalán, annak anyádék sem fognak örülni.
Ezt egy párszor eljátszod, hamar meg fog oldódni a probléma; vagy a testvéred tér jobb belátásra, vagy a szülők fognak foglalkozni vele.
Eloszor beszelnek vele a problemarol, normalisan es higgadtan. Utana a szuleimmel. Ha ez sem hasznal, ahogy feljebb is irtak, annyiszor huznam ki a szamitogepet, ameddig ezzel szorakozna.
Nalunk regen ugyanez volt a helyzet a noveremmel, csak o tv-t nezett egesz ejjel, mert arra aludt el. Na nalunk jo par ejszaka ment ra arra, hogy en kihuztam o visszadugta, ezt kb 50szer eljatszottuk egy ejszaka folyaman. Par nap utan feladta, es vegre en is nyugodtan tudtam aludni.
Fordítsátok el a gépet. Esetleg másik semleges helyiségbe kirakni a gépet?
5-ös! Az a 220 ,230 ám..
"Mit csináljak?"
Szólj a szüleidnek.
Ez a lehetőség eddig miért nem jutott eszedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!