Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerek van a háznál és nem...

Gyerek van a háznál és nem tudok egesz éjszaka aludni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok , és ma is egész éjszakát átsírta a baba. Olyan fáradt vagyok hogy állva el tudnék aludni.
2019. szept. 30. 06:47
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
67%
Igyál egy kávét. Sajnos a babák sírnak. Használj füldugót.
2019. szept. 30. 06:50
 2/37 anonim ***** válasza:
44%

Kié a baba? Miért sír? Ha a szüleidé, akkor szólj nekik hátha tudnak valami megoldást. Mondjuk átmennek máshova ameddig el nem alszik.

Ha vendéggyerek, akkor úgyis elhúz előbb utóbb.

2019. szept. 30. 07:06
 3/37 anonim ***** válasza:
22%

Kisteso? Vagy a szomszedban?

Elso esetben szolj anyunak vigye vissza a korhazba. (Ahogy a 3-4 evesek szoktak ilyenkor mondani.)

Masodik esetben fenyegesd meg csendhaboritassal.

Viccen kivul: lapozz fel egy konyvet a kisbaba fejlodeserol. Ha szerencsed van 6 honapos koraig tart a hasfajos korszaka utana jobb lesz, ha beteg, akkor elobb-utobb meggyogyul. Ha csak ujszulott, akkor par het es egyre evesebb lesz az ejszakai siras.

Nem marad orokke kicsi es siros. Te is voltal ennyi idos csak még nem.volt gyakori ahova kiirhassa a szomszedod, hogy idegesitett a bombolesed.

Vegyel jominosegu fuldugot, ha tudsz atmenetileg ne a kisbabas szomszed haloszobajanak kozeli helyisegetekben aludj. Ha tudsz es a baba nem sir, aludj delutan kora este kicsit a tanitas utan vagy hetvegen napkozben. Ha van nem.babas nyugis helyen lako rokon/haver/osztalytars itt a nagyszeru ido meghivatni magad. Osztalytarshoz biztos atengednek este aludni ha azzal kotod egybe ott egyutt tanultok. Es maris nyersz egy nyugodt pihenteto ejszakat.

Ha sajat kisteso akkor remeld az anyja nem.teved ide.

2019. szept. 30. 07:07
 4/37 anonim ***** válasza:
81%
Én is bőgtem, hogy, vigyék vissza tesómat :D de én akkor, amikor már kijött a kiságyból, engem akkor zavart nagyon.
2019. szept. 30. 07:13
 5/37 anonim ***** válasza:
76%
Füldugó.
2019. szept. 30. 07:20
 6/37 anonim ***** válasza:
69%
Füldugóval talan az ébresztőt se hallja meg...
2019. szept. 30. 07:25
 7/37 anonim ***** válasza:
77%
6-os. Kozepsulis csak nem.egyedul el? ;-) felebresztheti az anyja/apja/tesoja kolitarsa..
2019. szept. 30. 07:27
 8/37 anonim ***** válasza:
72%

Gondolom, szüleid (vagyis a baba szülei) fölkeltek hozzá. Használj füldugót, tedd a füledre a párnát, vagy egyszerűen csak lazulj el és ne érdekeljenek a külső zajok.

Néha vannak rossz éjszakák egy babával, talán most front jön, azt érezheti. De nem minden éjjel ilyen, most következő éjjel remélhetőleg a baba és te is mélyen fogtok aludni.

2019. szept. 30. 07:57
 9/37 anonim ***** válasza:
31%

Én máshogy közelíteném meg a témát.

Ha rendszeresen egész éjszakát átsírja a baba, akkor valamit nem jól csinálnak szülők. Persze hogyan lehet ezt szóvá tenni a szomszédról van szó? Talán a postaládájukba becsempésznék egy rövid olvasnivalót arról, hogy Miért sír a gyerek éjjel? Olyan cikket nyomtatnék ki, ami rávilágít arra, hogy az egész éjszakás sírást hogyan lehet kezelni. Gondolom a szülőknek sem jó hallgatni. Bocsánat, senki nem tökéletes, a szülő tévedhet vagy lehet tudatlan. Az nem bűn.

2019. szept. 30. 08:07
 10/37 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, vannak babák, akik egyszerűen az első hónapokat végig sírják, hiába állsz te a fejed tetejére is és teszel meg bármit érte.
2019. szept. 30. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!