Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerek van a háznál és nem...

Gyerek van a háznál és nem tudok egesz éjszaka aludni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok , és ma is egész éjszakát átsírta a baba. Olyan fáradt vagyok hogy állva el tudnék aludni.
2019. szept. 30. 06:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
84%

Nekem inkább az a fura, ha ezt valaki bantasnak veszi.

Nem kell mindenkinek hasra esni egy babától. Ennek a kikényszerítése épp az ellenkezőjét váltja ki. Essenek hasra a szülők, rendezzék ők, ők akarták, ők vállalták a felelősséget. Mások pedig hadd érezzenek úgy, ahogyan akarnak. Majd ha szülők lesznek, akkor ráérnek ezeket a pozitív dolgokat átélni.

2019. okt. 1. 06:59
 32/37 A kérdező kommentje:
Azta, olyan fáradt voltam reggel , hogy elfelejtettem még azt is hogy feltettem ezt a kérdést az első két orám is kiesett a fejemből, szóval elég érdekes volt az egész. Meglepő mennyi válasz érkezett, köszönöm őket.
2019. okt. 1. 12:55
 33/37 A kérdező kommentje:
Amikor feltettem a kérdést nem voltam igazán ébren , es nem a szüleimmel élek szóval itt kevésbé vesznek engem figyelembe. Mindig is teljesen sötét és zaj mentes szobában aludtam. Kamu a kérdés az biztos, főleg hogy van értelme ilyet kamuzni.
2019. okt. 1. 13:02
 34/37 A kérdező kommentje:
Közel sem ülök gép előtt egész nap, sport ember vagyok, egész jó szociális élettel, de megkértem a baba szüleit, hogy valahogy meg tudják ezt oldani , mert én nem tudok tőle aludni, annyi választ kaptam, hogy megprobálják reggel ébren tartani kicsit többet hátha akkor este jobban alszik. Barátaimnak kisbabához semmi közük szóval igazábol értelmetlen lenne őket erről megkérdeznem, azert tedtem fel idegeneknek kérdést hátha valakinek van ebbe tapasztalata.
2019. okt. 1. 13:09
 35/37 anonim ***** válasza:
57%
Most aztán nagyon sok információt megosztottál. Kié a gyerek? Egy háztartásban van veled, vagy egy egy háztömbben laktok? Füldugó?
2019. okt. 1. 13:09
 36/37 A kérdező kommentje:
33-ban egyértelmű utalást tettem arra hogy azoké a gyerek akikkel élek , de akkor leirom még pontosabban, egy lakásban van velem és egy vékony fal van csak a két szoba között.
2019. okt. 1. 13:22
 37/37 anonim ***** válasza:
?
2020. máj. 27. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!